Hornbach continua Programul Rabla pentru masini electrice si cu acumulatori
0 comentarii

Hornbach anunta continuarea Programului Rabla la masini electrice si cu acumulatori. Anul acesta Programul Rabla se va derula in perioada 3 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015

Ca si in editiile anterioare – programul a inceput in urma cu 7 ani – programul presupune oferirea unei reduceri la achizitionarea unei masini electrice, in schimbul predarii celei vechi de catre client.

”Am inceput sa organizam acest program in urma cu 7 ani pentru a facilita reciclarea uneltelor vechi si a oferi, in acelasi timp, un beneficiu clientilor. Datorita succesului inregistrat, am decis continuarea programului an de an, iar acum va fi organizat in intervalul 3 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015”, a declarat reprezentantul Hornbach.

Acesta a subliniat ca in aceasta editie, clientii care vor cumpara o masina electrica Worx, vor dispune de o reducere de 100 de lei daca predau un echipament deja utilizat.

„Anul trecut, prin programul „Rabla la masini si acumulatori”, am reusit colectam aproximativ 4.000 de masini vechi, iar in acest an estimarile noastre sunt de cel putin acelasi numar”, a mai spus reprezentantul companiei.

Pe langa produsele din gama Worx, clientii mai pot alege in magazinele Hornbach si masini electrice de la producatori precum Pattfield, Einhell, Bosch, Steinel, Hitachi, Makita, Proxxon, FeinMultimaster si DeWalt. Acestia beneficiaza, de asemenea, de servicii de consiliere profesionala, atat in alegerea masinii, cat si in alegerea articolelor complementare, precum echipamente de protectie, prelungitoare.

De asemenea, retailerul mai pune la dispozitia clientilor si serviciul de rezervare cu ridicare ulterioara, servicii de comanda speciala pentru modele din cataloagele listate in magazine sau servicii de taiere precisa a materialelor achizitionate ce urmeaza a fi prelucrate cu ajutorul masiniilor electrice.

”Masinile electrice sunt unelte care isi gasesc utilitatea in orice tip de proiect, fie ca vorbim despre montarea faiantei sau gresiei, realizarea unei terase in gradina sau montarea unui televizor pe un suport. Tocmai din acest motiv consilierii Hornbach sunt foarte bine instruiti pentru a putea recomanda produsele necesare oricarei lucrari”, a adaugat Directorul General al Hornbach.

Astfel, inainte de achizitia unei masini electrice, trebuie tinut cont de anumite aspecte precum regimul de utilizare, care poate fi hobby, semiprofesional sau profesional, complexitatea proiectului si durata si frecventa utilizarii.

Programul se desfasoara in toate cele 5 magazine Hornbach.

HB_Rabla_electrice

 

 

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X