Garanție extinsă la aspiratoarele Rowenta cumpărate până la 31.12.2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă vrei să dai un aspect impecabil casei tale și trebuie să schimbi ceva în modul în care se întâmplă asta, ține cont și de aspiratoarele Rowenta, dar mai ales de oferta de la acest sfârșit de an !

Achiziționează unul aspiratoarele Rowenta participante la campanie în perioada 1.09.2017 – 31.12.2017, înscrie-l pe www.garantieextinsa.rowenta.ro până pe data de 15.01.2018 și pe lângă garanția standard de 2 ani, beneficiezi de 3 ani service extins de la Rowenta. Trebuie doar să înregistrezi produsul cumpărat pe site-ul campaniei!

Despre ce aspiratoare este vorba?

1. Aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force 4Aa

Fie că te pregătești de sesiuni lungi sau chiar nocturne de curățenie, aspiratoarele Rowenta din gama Silence Force 4A sunt extrem de silențioase, oferind rezultate uimitoare fără să îți deranjezi vecinii.

Silence Force 4A sunt singurele aspiratoare care combină eficiența absolută cu cel mai înalt nivel de silențiozitate, fie pe covor, fie pe suprafețele dure. În plus, demonstrează o putere constantă de aspirare și un consum de energie redus.

Printre caracteristicile care îl fac ușor de remarcat, merită menționate cele 4 roți multidirecționale, 5 moduri de aspirare presetate, accesorii adaptabile la suprafață, și sacii proiectați să rețină până la 99.99% din particulele de praf cu diamentrul de 0.3 micrometri.

 Aspiratoarele din promoție se găsesc online aici, dar și la Flanco, Altex, Media Galaxy.


 2. Aspirator fără sac Rowenta Silence Force MultiCyclonic

Al doilea aspirator din această promoție este Silence Force MultiCyclonic, cel mai recent produs de la Rowenta, care îmbină puterea și eficiența ciclonilor, cu silențiozitatea – maxim 68 db(A).

Tehnologia multiciclonică menține puterea de aspirare constantă, pentru că nu mai există nici un sac, recipient sau filtru în calea fluxului de aer. Murdăria aspirată este direcționată mai întâi către ciclonul principal, unde se separă particulele mari. Aerul cu murdăria rămasă sunt direcționate apoi către ceilalți 4 cicloni, unde se elimină până la 99% din praf. Urmează apoi 3 niveluri de filtrare a aerului pentru desăvârșirea curățeniei: prin filtru de spumă, microfiltru și filtru HEPA 13.

Este un aparat ergonomic, compact, eficient și robust.

 Aspiratoarele din promoție se găsesc online aici, dar și la Flanco, Altex, Media Galaxy.


3. Aspirator Vertical Rowenta Air Force, fără fir

Aspiratorul fără cablu Air Force Extreme Vision Pro este un aspirator vertical puternic, fără fir, care oferă rezultate impecabile și un nivel de confort remarcabil pentru utilizator.

Uită de cablul imprăștiat în toată casa, cu Air Force te bucuri de o libertate absolută fără nici un compromis, când vine vorba de performanțele sale.

Are baterie de litiu pentru autonomie extinsă și încărcarea rapidă, cap de aspirare suplu, Delta Vision LED cu perie rotativă. Recipientul pentru murdărie are 0.5 l și aceasta este separată cu ajutorul tehnologiei cilconice și a unui filtru de spumă.

 Aspiratoarele din promoție se găsesc online aici, dar și la, Flanco, Altex, Media Galaxy.


Nu uita de garanția extinsă!

Achiziționează pană la 31 decembrie, cumpără unul dintre aspiratoarele Rowenta de mai sus, cu sac, fără sac sau vertical, și beneficiezi de 3 ani garanție extinsă de la Rowenta, dacă înregistrezi produsul pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.