Formmat: mobilier de bucătărie de esenţă românească

Mobilier de bucătărie românesc, în cazul Formmat, înseamnă: esenţe lemnoase locale, arhitecţi şi designeri români, fabrică autohtonă, adică totul.

Formmat este un brand dezvoltat de Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare, în parteneriat cu designeri și arhitecți autohtoni.

Mobilierul este modular, adaptându-se cu ușurință oricărui spațiu. Fiecare colecție Formmat se remarcă prin combinația unică dintre formă și material, design și funcționalitate, cu o preocupare sporită pentru detalii și caracteristici tehnologice. Toate produsele proiectate sunt lucrate cu măiestrie într-o fabrică din Piatra Neamț.

Colecţia e-MOTION, care include mobilier de bucătărie şi baie, este un proiect al arhitectului Victor Grosu, ale carui piese sunt personalizate cu plăci decorative create de designerul Marie Nouvelle, plăci care se pot schimbă oricând pentru un plus de interctivitate. Cadrele de lemn sunt din stejar românesc, finisat natur.

Vezi Produsele recomandate

formmat_emotion_bucatarie1 formmat_emotion_bucatarie2 formmat_emotion_bucatarie3 formmat_emotion_baie

Colecţia OTONO, creată de arhitect Raluca Mureşan, foloseşte nuanţele calde ale toamnei, picioare delicate pentru corpurile de mobilier şi mânere aplicate din lemn masiv pentru a crea o colecţie cu forme ludice.

formmat_otono_dormitor formmat_otono1 formmat_otono2

BARON este colecţia creată de arhitecţii Elena Codău şi Mihai Constantin şi are la baza o serie de piese individuale cu personalitate, care permit crearea propriilor compoziţii. Mobilierul este creat din lemn de tei vopsit opac, cu fronturi cu sticlă clară.

formmat_baron1 formmat_baron2 formmat_baron3 formmat_baron_baie

Colecţia CUTIA este creeată de arhitect Andreea Pinter şi are la baza acelaşi principiu al modularităţii, cu liniile sale simple, curate şi contemporane. Cutiile sunt din lemn masiv de stejar.

formmat_cutia1 formmat_cutia2 formmat_cutia_dormitor formmat_cutia_baie

Mai multe informaţii şi imagini: Formmat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X