Extra-garanție la aspiratoarele Rowenta Silence Force

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă achiziționezi până pe 31 decembrie 2018 orice aspirator cu sau fără sac din gamele Silence Force și X-Treme Power, beneficiezi de 3 ani garanție extinsă de la Rowenta (5 ani în total!), la înregistrarea produsului pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Eficiență maximă și consum redus de energie

Gama de aspiratoare ultraperformante de la Rowenta, transformă curățenia din cea mai neplăcută sarcină, într-o activitate ușoară și rapidă.

Alege gama Silence Force 4A+ & Silence Force 4A Cyclonic și lasă-te inspirat de soluțiile inovatoare dezvoltate de specialiștii Rowenta. Datorită periei Deep Clean, dar și a motorului silențios, performanțele de curățare sunt maximizate, reducând în același timp consumul de energie cu până la 50%.

Filtrare, performanță de aspirare și silențiozitate!

Cu tehnologie de aspirare și sistem avansat de filtrare, praful este aspirat și reținut în proporție de 99,98%, ca tu să te bucuri de o casă strălucitoare. Aspiratoarele Rowenta combină performanța absolută cu cel mai înalt nivel de silențiozitate: numai 66 dB(A)* la putere maximă și 64 dB(A)* pe modul silențios, nivel comparativ cu o conversație de zi cu zi.

Asadar, ce trebuie să știi despre aspiratoarele Rowenta, indiferent că vei alege unul cu sac sau unul fără sac? Sunt silențioase, curăță cu precizie, filtrează eficient și sunt prietenoase cu mediul, având un consum redus de energie!

Performanță și silențiozitate de la Rowenta

O casă curată are nevoie de un aliat de nădejde, iar aspiratoarele Rowenta Silence Force sunt  ușor de manevrat și te ajută să obții rezultate desăvârșite, indiferent dacă vorbim de covorul moale cu fir lung din camera copilului sau de parchetul lustruit din living.

Uită de acele sesiuni de aspirare interminabile ce deranjau tot blocul. Rowenta Silence Force reprezintă soluția inovatoare pentru a menține orice tip de suprafață curată, într-un timp scurt, dar mai ales în liniște deplină.

De unde poți cumpăra un aspirator Rowenta Silence Force?

Și pentru a putea beneficia de 3 ani garanție extinsă de la Rowenta (5 ani de garanție în total!), nu uita să înregistrezi produsul pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.