Espressorul automat Krups Evidence: sărbători cu arome intense de cafea
0 comentarii

Fă-ți un cadou la acest final de an și echipează-ți zona de zi cu un Espressorul automat Krups Evidence, conceput pentru cafele cu gust deosebit dar și pentru un look de milioane!

Încarcă-te cu voie bună și oferă celor dragi experiența unor cafele speciale, de la espressorul automat Krups Evidence.

Hot drinks with special technology

Espresso, Americano, Latte sau Cappuccino, băutura ta preferată este gata cât ai spune complete! Alege funcțiile Extra Shot și Dark pentru o cafea intensă, iar cu Double Cappuccino prepari concomitent două băuturi cu lapte, printr-o simplă atingere de buton.

Krups Evidence 02

Expressor controlabil prin mobil

Ești mândru de noul tău smartphone? Verifică aici dacă este compatibil cu aplicația Krups Espresso, ce oferă control deplin asupra aparatului oriunde te-ai afla în casă.

Optimizarea proceselor prin tehnologia Quattro Force

Tehnologia Quattro Force optimizează fiecare etapă a procesului care implică prepararea unei cafele, de la măcinare și presare, la percolare și drenaj.

Impresionează-ți prietenii cu tehnologiile unice ale espressor-ului. Poți alege între cele 15 tipuri de băuturi presetate și cu siguranță, ceaiul sau cappuccino bifează cu succes avantajele lui Krups Evidence.

Design elegant

Design-ul elegant al espressorului Krups Evidence te va face să exclami într-o clipită: You’re The One! Arată atât de bine, încât îl vei dori atât pentru experiențele gustative, cat și pentru că va completa elegant decorul casei tale.

Evidence știe care este drumul până la o cafea corect echilibrată; pas cu pas, simțurile îți sunt ademenite. Creează momente speciale și dăruiește savoarea intensă a unei cafele care face diferența.

Krups Evidence 01

Enjoy your coffee!

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.