Energie Verde

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Solutii pe baza de energie verde: aer conditionat cu energie solara, panouri fotovoltaice, pompa de caldura cu panou termodinamic, independent energetic.

Aceasta este sectiunea unde afli despre cum poti folosi energie soarelui, a vantului sau cea disponibila in pamant pentru a incalzi sau a raci o casa. Si in deseuri exista stocata energie, si exista si sisteme create special pentru a stoarce fiecare kW si a-l transfera in casele si firmele noastre.

Aceasta este si sectiunea unde afli cum poti folosi mai eficient fiecare kW de energie conventionala, cu ajutorul pompelor de caldura,  pentru a produce de cateva ori mai multa energie termica.

Tot energie verde este si vantul dirijat prin structurile construite de om pentru a racori cladirile pe timp de vara. Cu energie verde, mai precis energia soarelui, ne putem ilumina orasele si curtile pe timp de noapte.  Parcarile solare pot genera suficienta energie electrica pentru a ilumina sau incalzi un sediu de firma sau o casa particulara sau pentru a alimenta o masina electrica.

Simpla diferenta de temperatura dintre 2 medii poate fi transformata in energie termica cu ajutorul unui panou termodinamic si alaturi de o instalatie interna bine dimensionata este solutia perfecta pentru orice casa de vacanta.

La fel de bine, racirea casei se poate face exclusiv cu energia colectata de la soare, iar pentru a ilumina un beci sau o alta incapere fara ferestre poti apela la sisteme de captare si distrubuire a luminii solare.

Soarele, vantul, valurile inmagazineaza si elibereaza energie in mod constant, iar oamenii sunt din ce in ce mai buni in a folosi aceste energii cu costuri ZERO dupa instalare.

Si sa nu uitam ca un alt beneficiu major al alegerii energiilor verzi, pe langa cel financiar, este mediul mai curat, prin folosirea la scara din ce in ce mai mica a combustibililor fosili.

Vezi ce solutii ai pentru incalzirea si racirea casei cu energie verde, iar daca nu gasesti ce te intereseaza, nu ezita sa ne scrii si sa ne intrebi: office@sporulcasei.ro/blog.