Echipament sportiv pliabil: 5 aparate de fitness pentru acasă, pe care le vezi numai când te antrenezi
0 comentarii

Dacă nu ai timp de sală sau vrei să-ți poți activa mușchii oricând, fără disconfortul unui drum până acolo, consideră și aceste exemple de echipament sportiv pliabil. Compact, puternic și potrivit pentru mai multe grupe de mușchi, echipamentul sportiv pliabil poate fi depozitat ușor în debara, sub pat sau în orice spațiu îngust și îl poți scoate doar când simți nevoia să te antrenezi.

Mai jos vei găsi 5 exemple de echipament sportiv pliabil, ușor de manevrat și depozitat, pentru cei care doresc sesiuni rapide de antrenament acasă, dar nu vor să facă din casă o sală de forță.

1.Wayflex Corewave : yoga, pilates, cardio sau stretching în confortul casei tale

Aparatul de fitness Wayflex Corewave este ideal atât pentru începători cât și pentru avansați, astfel că îți vei putea crea propriul antrenament de fitness chiar în confortul casei tale, fără a avea nevoie de un antrenor personal sau o sală specială. După terminarea antrenamentului poți depozita aparatul cu ușurință oricunde în casă datorită designului compact: în debara, sub pat sau în orice spațiu îngust din casă.

2.Bicicleta portabila Vitarid-r

Produsul funcționează precum o bicicletă staționară și vă permite să efectuați exercițiile din fotoliul dumneavoastră preferat sau de pe canapea. Atunci când nu e folosită, Vitarid-r poate fi depozitată cu ușurință fiind o bicicletă pliabilă și ocupând puțin spațiu în debara sau chiar sub pat.

Vezi Produsele recomandate

3.Dynagym, placă multifuncțională pentru fitness

În maximum 15 minute, Dynagym îți oferă un antrenament complet! Aparatul de fitness este ideal pentru începători, dar și pentru pentru pasionații de sport, indiferent vârstă. Placa multifuncțională îți dă posibilitatea să faci mișcări de balansare, răsucire, urcare și coborâre. Cu Dynagym ai 5 aparate de fitness în unul singur: placă pentru echilibru, placă twist, placă roller, placă pentru stretching și stepper. GRATUIT primești și setul de corzi elastice.

4.Fitmaxx 5: doar 5 minute de antrenament pe zi!

Fitmaxx 5 este un aparat de fitness simplu și totodată deosebit de puternic: vei folosi forța propriului corp pentru obține rezultate rapide și eficiente, acestea însemnând tonifiere și un plus de vitalitate. Doar 5 minute de exerciții pe zi îți garantează un antrenament eficient și sunt suficiente pentru a vedea rapid rezultatele.

5.Wayflex Folding Stepper: stepper pliabil cu mânere și corzi

Wayflex este un stepper pliabil, care se concentrează pe antrenarea fiecărei părți a corpului. El te ajută să elimini grăsimea eficient, oriunde și oricând. Stepperul Wayflex înlocuiește cu succes exercițiile clasice, fiind totodată mult mai benefic pentru articulațiile tale. Sistemul modern de antrenament pe care îl propune nu îți va suprasolicita mușchii, ci va lucra simultan toate zonele din corp vizate, în așa fel încât la finalul exercițiilor să te simți perfect.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X