Din octombrie 2015, clienţii Lindab beneficiază de Poliţa de Răspundere Civilă Acoperişuri

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Începând cu luna octombrie 2015, Lindab oferă un avantaj suplimentar clienţilor săi, în premieră pe piaţă: Poliţa de răspundere civilă acoperişuri.

Pentru a beneficia de un acoperiş de calitate, estetic şi cu durată mare de viaţă, este nevoie de 2 factori cheie: produse bune şi montaj profesionist, conform instrucţiunilor producătorului. Lindab oferă consumatorului toate premisele pentru a beneficia de un lucru bine făcut, conform aşteptărilor şi în plus, începând cu această lună, oferă Poliţa de răspundere civilă acoperişuri.

Concret, Lindab asigură acoperişul din punct de vedere tehnic (inclusiv montaj) timp de 1 an pentru că se consideră că în acest prim an calendaristic acoperişul a făcut proba celor 4 anotimpuri din România.

Clientul primeşte ca şi până acum de la Lindab certificatul de garanţie pentru produs, iar de la montator certificatul de garanţie pentru montaj, dar prin această poliţă, în cazul unor defecţiuni, Lindab îşi asumă răspunderea inclusiv pentru eventualele stricăciuni poduse imobilului şi bunurilor din casă.

Pentru că garanţia producătorului pentru produs nu poate fi acoperitoare pentru orice situaţie, Lindab doreşte să îşi asume răspunderea atât din punct de vedere produs cât şi servicii post-vânzare, precum şi să ne facă conştienţi de importanţa alegerii unor montatori recomandaţi, care au fost selectaţi şi verificaţi de către Lindab.

Poliţa de răspundere civilă acoperişuri Lindab este valabilă la achiziţionarea sistemelor complete de acoperişuri din ţiglă metalică Lindab , este valabilă 1 an de la data recepţiei finale a lucrării şi poate fi utilizată doar însoţită de următoarele documente:

  • contractul de vânzare-cumpărare;
  • contractul de montaj (dacă montajul este realizat de altă firmă decât cea de la care se achiziţionează produsele şi la care activează un montator recomandat de Lindab);
  • factura pentru materiale şi factura de montaj;
  • procesul-verbal semnat la preluarea acoperişului de către montatorul Lindab (înainte de începerea montajului);
  • procesul-verbal de recepție a lucrării, semnat de cumpărător şi montatorul Lindab.

Montatori autorizati Lindab aici: www.montatorilindab.ro.

“De-a lungul timpului am văzut multe situaţii în care oamenii şi-au pierdut răbdarea şi încrederea în produs din cauza unor servicii realizate de meşteri pregătiţi necorespunzător. De aceea am simţit nevoia să facem un pas în faţă şi să punem clientul la adăpost, asumându-ne responsabilitatea prin Poliţa de răspundere civilă acoperişuri explică Radu Gliga Director Vânzări Lindab.

Acoperis_lindab

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.