De ce să alegi centrale termice Ariston pentru casa ta?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Vrem sau nu, trebuie să recunoaștem că investițiile pe care le facem în locuințele noastre nu sunt tocmai dependente de anotimp. Achiziționarea unei centrale termice poate fi făcută oricând, chiar dacă scopul nostru este ca ea să ne folosească în sezonul rece. Cât privește alegerea, gama de centrale termice pe gaz Ariston este de departe una dintre cele mai căutate de către majoritatea utilizatorilor.

De ce ar trebui să alegi centrale pe gaz Ariston pentru casa ta?

Calitate

Încă de la momentul apariției acestor produse pe piață, producătorii s-au străduit să ofere un pus de calitate utilizatorilor. Astfel, pe lângă materialele de cea mai bună calitate, aceste centrale termice Ariston oferă utilizatorului o experiență mai mult decât plăcută. Caracterul intuitiv al centralelor le face ușor de folosit și de înțeles, astfel încât utilizarea lor să nu constituie o provocare.

Alteas One-noua centrală termică Ariston din gama One, controlabilă prin telefonul mobil

Eficiență

 Așa cum bine știm, centrala termică este responsabilă de două aspecte majore. Pe de o parte, o centrală termică trebuie să prepare apa caldă necesară activităților noastre zilnice și igienei, iar pentru aceasta ea trebuie să funcționeze rapid și eficient. Pe de altă parte, centrala termică este responsabilă de prepararea agentului termic, cel care în sezonul rece ne este absolut vital. Fiecare dintre cele 2 funcții ale centralei termice Ariston are consumuri specifice, iar clasa enegetica superioară a centralei ne spune că gazul metan pe care îl plătim este consumat cât mai eficient cu putință.

Cum poți obține un randament ridicat și un consum scăzut pentru centrala termică

Caracteristici inovative

Ce ar fi tehnologia fără inovație? Ei bine centralele termice Ariston sunt într-un program de îmbunătățire continua, astfel încât să poată răspunde nevoilor fiecărui utilizator. Nivelul de performanță al acestor produse italiene a crescut foarte mult în ultimii ani, drept pentru care un număr foarte mare de utilizatori încep să le aleagă. Este important ca un astfel de produs să țină pasul cu tehnologia, deoarece din ce în ce mai mulți beneficiari caută funcțiile pentru creșterea confortului, printre care controlul  de la distanță.

Recomandări de centrale Ariston pentru încălzirea unui apartament de 65 mp

Confort

Dacă tot am pomenit mai devreme despre confort, ar trebui să știi că o centrală pe gaz Ariston oferă în primul rând confort și liniște, în special celor deconectați de la rețelele centralizate. Apă cu adevărat caldă, atunci când ai nevoie de ea, căldură exact la temperatura dorită, montaj simplu și rapid, service de calitate în toată țara. Ultimele modele oferă și control de la distanță, reglarea temperaturii prin intermediul unui termostat wireless. Chiar dacă locuința nu este conectată la o rețea centralizată de apă, o pompă submersibilă de putere și debit potrivite pot asigură alimentarea cu apă pentru nevoile unei centrale.Pentru că am ajuns la segmentul investiții, ar fi de știut faptul că prețul acestor produse nu este nicidecum unul exorbitant. Din contra, raportat la nivelul de calitate pe care îl oferă aceste produse, am putea spune că prețul este unul absolut corect. Astfel, funcție de model, putere și caractaeristicile dorite, o centrală Ariston poate costă de la 600-800 euro în sus. La acest cost se adaugă tariful pentru serviciile de instalare și racordare de gaz (cel puțin tot pe atât), dar investiția își va dovedi rentabilitatea în timp.

Este important să știi ce anume să alegi atunci când vine vorba despre centrale termice. Firește acest lucru presupune o perioadă de documentare în ceea ce privește cele mai bune modele de centrale termice. O sinteză ca cea expusă anterior însă, te poate ajuta să înțelegi mult mai bine ce avantaje îți pot oferi anumite modele de centrale termice. Din acest punct de vedere, centralele pe gaz Ariston par a fi un vârf de gamă, deoarece caracteristicile lor tehnice, raportate la beneficiile aduse, ne oferă plusuri semnificative pe care nu avem cum să le trecem cu vederea.

 

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.