Nu amâna pe mâine ce poți face azi și curățenia poate deveni o plăcere!
0 comentarii

Înainte de a amâna pe mâine ce poți face azi, iată câteva argumente pro-curățenie la care poate nu te-ai gândit:

  1. Curățenia ne liniștește și ne dă o stare de confort. Îndepărtarea prafului, a murdăriei și ordonarea spațiului ne ajută să fim mai relaxați, în timp ce un spațiu haotic ne provoacă o stare de anxietate.
  2. Conform unui studiu realizat de Universitatea din Indiana, curățenia este importantă pentru sănătatea fizică și psihică. Studiul a analizat starea de sănătate fizică a 998 persoane cu vârste cuprinse între 49 și 65 de ani, comparând nivelurile lor de activitate fizică și curățenia casei. Rezultatele au arătat că cei cu cele mai curate case erau cei mai sănătoși și mai activi.
  3. Când ai grijă de obiecte sau suprafețe, durata lor de viață este mai mare, prin urmare economisești bani. De exemplu, dacă nu îți cureți niciodată aragazul, devine aproape imposibil să mai arate bine după ce grăsimea a fost încrustată. Dacă, pe de altă parte, îl speli după ce ai terminat de gătit, va arăta aproape ca nou timp de mulți ani.
  4. Viața ta va fi mai puțin stresantă. Când petreci constant câte puțin timp menținându-ți casa curată, nu trebuie să petreci ore în șir pentru a recupera ce nu ai făcut o perioadă îndelungată.
  5. Pentru cei creativi, o casă curată ajută la procesul de creație. Atunci când trebuie să te concentrezi, gândul îți zboară rapid la ceea ce ai în jur – de exemplu, o urmă de cafea pe parchet îți reduce puterea de concentrare.

2 soluții care te scapă de griji

Și pentru că produsele de calitate garantează faptul că vei termina muncă într-un timp mai scurt, iată și 2 soluții care te scapă de griji:

  1. Soluţia de dezinfectat şi curăţat fără leşie Gerpostar Asevi este un produs de curățat multisuprafeţe care combină puterea de curățare cu o maximă eficacitate bactericidă. Curăţă și dezinfectează în profunzime suprafețele lavabile, precum chiuvete, grupuri sanitare, căzi de baie, gresie, faianță, aparatură electrodomestică, terase, jucării și obiecte pentru bebeluși.
  2. Dacă ai nevoie de ceva la îndemână când te grăbești, atunci dezinfectantul Gerpostar cu pulverizator este ideal. Ai văzut o pată pe chiuvetă, ai pulverizat și problema s-a rezolvat!

[one_third]

Vezi Produsele recomandate

[/one_third]  [two_third_last]

Soluţie de dezinfectat şi curăţat fără leşie Gerpostar Asevi

[/two_third_last]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X