Curățarea completă a pardoselilor dure: aspiratorul cu funcție de spălare și uscare
0 comentarii

Curățarea pardoselilor dure se face în mod normal în 2 pași: aspirare/măturare pentru îndepărtarea murdăriei uscate și a prafului și apoi spălare cu mopul/cârpa pentru îndepărtarea murdăriei persistente și a petelor.

Aspiratorul cu funcție de spălare a fost inventat tocmai pentru astfel de situații: comasează aceste 2 funcții într-una singură, iar tot efortul pe care îl faci tu, ca și posesor, este de înlocuire a apei murdare la final, completarea apei curate când este nevoie și curățare a periilor dacă e nevoie, manipularea utilajului fiind extrem de simplă.

Este minunat pentru utilizare în zonele unde pardoselile dure și stropii fac probleme permanente, cum sunt baia, bucătăria, terasele și holurile. Dat fiind că se pretează la orice pardoseală dură – adică NU pe covoare – se poate folosi și în zonele cu parchet laminat sau pardoseli din lemn.

 AquaTrio Pro de la Philips: aspirator, mop și uscător în același aparat

 AquaTrio Pro de la Philips este aspirator, mop și uscător în același timp și se folosește exclusiv pe pardoselile dure. În cuplezi la priză, îl fixezi cu piciorul pe podea, înclini brațul mobil la nivelul le care ai nevoie și începi treaba.

Vezi Produsele recomandate

În brațul mobil se află cele 2 rezervoare cu apă: în partea de sus rezervorul cu apă curată, iar în partea de jos rezervorul cu apă murdară.

Periile de curățare din microfibră se află în corpul aspiratorului -cel care atinge podeaua – și datorită vitezei cu care se rotesc, curăță extrem de bine, dar și usucă, datorită fluxului de aer antrenat.

Consumabile: apa de la robinet și curent. O dată la 6 luni este recomandat să schimbi periile.

Cu un rezervor de apă, cureți aproximativ 60 mp, iar după fiecare sesiune de curățenie, obligatoriu arunci apa murdară și speli recipientul. Apa curată poate rămâne în rezervor.

Este un aspirator eficient: consumi cu 50% mai puțină energie electrică și cu 70% mai puțină apă decât în cazul spălării cu mopul.

Aspiratorul cu funcție de spălare AquaTrio Pro de la Philips

 Autocurățare

În mod normal, simpla utilizare a aparatului și mișcarea fluxului de apă curată, asigură curățarea periilor chiar în timpul utilizării. Dacă nu ești mulțumit de felul  cum arată, le poți curăța suplimentar astfel: pune aparatul în tava specială, adaugă în tavă 1 cană de apă și pornește-l puțin. Asta va spăla periile din microfibră suplimentar și le va pregăti pentru următoarea sesiune de curățenie.

Umplere facila a rezervorului de apa.

  Eficient și antialergenic

Curățarea cu apă se folosește și la alte aparate, cum este acest umidificator-spălător de aer, tocmai pentru că apa este cel mai bun agent de curățare non-chimic. În cazul acestui aspirator, apa plină de murdărie, praf, polen, păr de animale și acarieni este depozitată în siguranță în compartimentul special și apoi o poți goli direct în chiuvetă sau toaletă.

În apă poți adăuga detergenți cu acțiune blândă sau parfumuri, dacă dorești.

Aspiratorul cu funcție de spălare AquaTrio Pro este certificat de către Fundația Europeană de Cercetare Alergii pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii.

Golire facila a rezervorului cu apa murdara.

 Acesta NU este un aspirator cu spălare pentru covoare

Aspiratorul cu spălare pentru covoare este, și arată ca, un aspirator pentru praf normal, la care se poate activa la nevoie și funcția de spălare. Costă mai mult decât în aspirator de praf normal (cel puțin de 2 ori mai mult), de aceea investiția se justifică doar în cazul în care ai multe covoare care se murdăresc des.

Cu cât are mai multe funcții, cu atât mai mult crește eficiența, dar și prețul. Un număr ridicat de accesorii și funcții, clasează un astfel de aspirator în zona aspiratoarelor profesionale pentru spălat covoare.

Dacă vrei să afli mai multe despre aspiratorul cu spălare pentru covoare, intră aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X