Cum poate un vas wc sa iti imbunatateasca viata?
0 comentarii

De ceva timp, baia este considerata un spatiu multifunctional. Este un loc destinat igienei si infrumusetarii propriei persoane inainte de orice incursiune in exteriorul locuintei, dar si un loc potrivit pentru relaxare. Este important sa acorzi atentie detaliilor si sa o amenajezi cu stil. Incepe cu vasul de toaleta. Un vas wc ales corect poate sa iti imbunatateasca viata mai mult decat crezi.

Avantajele vaselor WC suspendate

In prezent, majoritatea majoritate opteaza pentru vase de toaleta suspendate. Principalele lor avantaje tin de :

  • Forma – sunt compacte, elegante, cu design futurist. Se pliaza pe aproape orice stil de amenajare si dau senzatia unui spatiu luxuriant, amenajat la recomandarile designerilor de interior. Chiar daca baia pe care o amenajezi are dimensiuni reduse, cand o decorezi cu mobilier si sanitare suspendate, se creeaza efectul unui spatiu mai mare si mai aerisit.
  • Amplasare – vasul WC suspendat se monteaza pe perete, eliberand pardoseala, iar rezervorul este incastrat in perete.
  • Economia de spatiu – eliberarea pardoselii este un truc binecunoscut de cei care vor sa faca o incapere mica sa para mai mare. Asta se obtine de obicei prin mobilierul suspedant sau cu picioare subtiri. In baie, senzatia de spatiu marit se obtine prin suprafete vitrate mari, vas WC si lavoar suspendate.
  • Igiena – curatenia in baie este mult mai usoara si mai eficienta, daca ai mai putine obiecte sanitare montate pe pardoseala.

Avantaje suplimentare

Vasele WC suspendate sunt un avataj in sine, dar ele pot veni cu o serie de caracteristici in plus:

De exemplu, sunt vase wc fara rama interioara. Lipsa ramei permite jetului de apa sa fie redirectionat uniform pe peretii vasului pentru a permite curatarea intregului bazin. Vasele wc cu rama interioara acumuleaza bacterii, care se indeparteaza greu.

Capacul WC soft close. Acesta are un sistem ce permite inchidere si deschidere lenta a capacului si colacului WC, adica fara bine-cunoscutele izbituri. Se poate cumpara separat si se poate monta la orice vas WC ati avea.

Branduri vase WC

Sunt multi producatori in aceasta industrie, insa unii s-au remarcat mai mult datorita calitatii pe care pun pret si noilor tehnologii. Daca optezi pentru un vas wc premium, ai posibilitatea de a alege din gama oferita de marele producator Villeroy & Boch. Acesta are o traditie indelungata, fiind unul dintre putinele branduri de lux din lume.

Cersanit, pe de alta parte, este solutia moderna pentru un buget mai restrans. In ceea ce priveste gama de mijloc din punct de vedere al costurilor, reamintim Hatria, Kolo sau Roca.

Unde gasesti vase WC moderne

Toate brandurile mentionate mai sus le gasesti la E-baie, magazinul online specializat in amenajarea unei bai. Alege sanitare suspendate de la E-baie si bucura-te de o baie eleganta. Categoria de vase de toaleta suspendate cuprinde sanitare potrivite pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

baterie dus neagra

Magazin.sporulcasei.ro/blog: baterii sanitare pentru baie

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.