Cum poate fi baia transformata intr-un adevarat SPA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Romanii se aliniaza trendurilor internationale in ceea ce priveste amenajarea baii. Astfel, potrivit Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline, acestia prefera cabinele de dus cu placi incorporate in detrimentul clasicelor cazi de baie sau cabinelor cu cadita.Kuma_baie_spa1
„In ultimii ani, procentul romanilor care aleg o amenajare moderna a baii a crescut tot mai mult, iar cabinele de dus cu cadita sau cazile de baie nu mai sunt o prioritate. Daca pana in 2009 am furnizat preponderent astfel de produse, trendul s-a schimbat si tot mai multi romani se indreapta spre placile de dus personalizate, incorporate in cabine”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv Kuma Romania.

Aceasta a subliniat ca placile de dus se monteaza la acelasi nivel cu pardoseala, acest sistem fiind inspirat din tarile nordice si avand rolul de a conferi baii un design modern, cu linii continue, care creaza senzatia de spatiu aerisit si incapator.

Cand vine vorba de culorile pe care romanii le aleg pentru placile de dus, reprezentanta companiei a subliniat ca se doreste o coloristica care se asorteaza cu lavoarul si mobilierul din baie. In topul preferintelor se regaseste granitul beige, maro-wenge, maro-roscat, albul fiind ales tot mai rar.

Potrivit Cameliei Olesen, de cele mai multe ori cabinele de dus cu placi incorporate sunt alese de catre clientii care nu dispun de locuinte cu bai de mari dimensiuni. Pe de alta parte, cazile sunt inca preferate pentru locuintele cu bai generoase si cu o configuratie ce permite instalarea acestora.Kuma- baie

„Intr-o baie generoasa, clientii isi pot crea un adevarat SPA, alegand atat placile de dus, cat si cada de baie. In ceea ce priveste baile de dimensiuni medii sau chiar mici, o placa de dus montata la nivel cu pardoseala si despartita printr-un simplu perete de sticla creaza un spatiu minimalist, aerisit si foarte reconfortant”, a afirmat Directorul Executiv al Kuma Romania.

Aceasta a mai adaugat ca in Romania, ca si in tarile nordice, tot mai multi clienti ce dispun de locuinte cu bai de mari dimensiuni aleg concepte tip dormitor cu baie in aceeasi incapere, deoarece aduc un plus de exclusivism.

In ceea ce priveste bugetul alocat pentru dotarea baii, romanii trebuie sa plateasca intre 1.700 si 2.300 de euro pentru a beneficia de o cada de baie moderna, in timp ce placile de dus personalizate variaza intre 300 si 1.400 de euro, in functie de dimensiunea acestora sau a suprafetei placate.

Kuma Romania vine in sprijinul clientilor care doresc sa isi reamenajeze baia, punand la dispozitia acestora o gama variata de cadite de dus, cazi de baie si o paleta larga de placi de dus de diferite culori, modele si materiale.

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.