Criterii de alegere ale unui tapet pentru camera copilului

Camera copilului trebuie sa emane veselie, armonie si multa energie pozitiva. Toate acestea se obtin doar daca se decoreaza incaperea cu elemente ce stimuleaza simturile. Mobilierul, cadrul patului, covorul, peretii si alte accesorii trebuie sa se completeze unele pe altele si sa transmita o stare de bine copilului. Un tapet pentru camera copilului poate contribui la buna stare a acestuia si poate schimba radical aspectul.

Modele de tapet pentru camera copiilor

Colectiile de tapet pentru camera copilului transpun imagini din natura, elemente educative, imagini inspirate din lumea animalelor si diverse creatii care au rolul de a starni imaginatia celor mici. Astfel, intreaga camera se poate transforma intr-un spatiu de creatie, mai ales daca tapetul este ales in functie de pasiunile si preferintele copilului.

Recomandari

Atat in magazine, cat si in mediul online, gama de tapet pentru camera copilului este destul de variata. In speranta ca putem contribui in alegerea tapetului potrivit, iti oferim cateva idei:

Colectia de tapet copii Clouds

Dupa o zi plina, nimic nu se compara cu un somn dulce si odihnitor. Ajuta-l pe cel mic sa intre intr-o lume de basm cu ajutorul tapetului din colectia Nighty Night.

Colectia de tapet Nature and Tropical Baby

tapet pentru camera copilului tropical baby

Ce poate stimula mai mult dragostea copiilor fata de natura decat un tapet viu colorat? Gama cuprinde mai multe modele inspirate din mediul natural, ce ii ajuta pe cei mici sa fie mai creativi si mai dornici de joaca.

Usor educativa, atragatoare si plina de viata in acelasi timp, colectia de tapet cuprinde cateva modele care ii va face pe copii sa invete inca de la cele mai fragede varste specificul fiecarei parti a lumii.

La Vladila gasesti o gama variata de tapet destinat pentru camera copilului. Indiferent ce modele de tapet de la Vladila ai alege, cu siguranta cel mic va fi incantat de noua atmosfera din camera.

Cum se monteaza corect tapetul?

Aplicarea tapetului este un proces destul de usor, pe care il poti face de unul singur sau impreuna cu membrii familiei.

Pentru inceput, ar fi bine sa te asiguri ca peretii sunt bine curatati, fara praf si alte reziduri, uscati si netezi. Urmatorul pas este sa masori corect inaltimea si latimea peretilor.

Decuparea fasiilor se face cu ajutorul unui cutter si al riglei. In cazul tapetului cu imprimeu trebuie sa pastrezi continuitatea desenului atat in momentul de taiere al fasiilor, cat si la aplicarea acestuia pe perete.

In functie de indicatiile producatorului, se aplica uniform adezivul pe tapet sau pe perete, dupa care se aplica fasiile de tapet pe perete. Fixarea se realizeaza de sus in jos, urmarind in acelasi timp eliminarea bulelor de aer care se pot forma in interior. De asemenea, este important ca marginile fisiilor sa nu se suprapuna, dar nici sa ramana spatii libere intre ele.

Orice surplus de tapet poate fi taiat cu ajutorul cutter-ului. Iar surplusul de adeziv se poate indeparta cu ajutorul unui burete sau a unei lavete moi.

Vezi aici un ghid despre Cum se monteaza tapetul.

scaun birou copii hm nemo

Magazin.sporulcasei.ro/blog: Scaune birou copii

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.