Construcții, design și software: prima ediție a târgului EXPO CoDeSo are loc la Cluj-Napoca
0 comentarii

Update: Evenimentul EXPO CODESO a fost reprogramat pentru toamna 2019. Vom reveni cu amanunte.

La nivel național, anul 2018 s-a încheiat cu o mică creștere în domeniul construcțiilor. În luna noiembrie 2018, volumul lucrărilor de construcții a crescut faţă de luna precedentă, ca serie brută cu 3,3%.

Județul Cluj se află în topul județelor (pe locul 2) cu 5.844 de locuințe construite în 2017 conform datelor oferite de către Institutul Național de Statistică (INS).

Deja recunoscut pentru ritmul alert în care domeniul construcțiilor își dezvoltă proiectele de o amploare din ce în ce mai mare, Clujul are acum ocazia de a defini evoluția nișei în zona Transilvaniei.

EXPO CODESO: Constructii, Design, Software – Know-how și spațiu neconvențional de networking

In perioada 22-23 februarie 2019, la Cluj-Napoca, are loc EXPO CODESO: Constructii, Design, Software.

Peste 500 de arhitecți, constructori și designeri de interior sunt așteptați într-un cadru propice dezvoltării parteneriatelor de tip B2B, atât de necesar pentru o mai bună cunoaștere a industriei și a-și dezvolta propriile afaceri. Inginerii, proiectanții și proprietarii de firme IT vor fi și e iprezenți în cadrul târgului.

EXPO CoDeSo reunește și componenta B2C, așadar persoanele fizice interesate de cele mai noi tendințe din domeniul mobilierului, al decorațiunilor de interior sau al accesoriilor din industria lemnului, arhitectură sau lifestyle vor regăsi secțiuni interesante pentru proiectele personale. Mai mult decât atât, participanții au ocazia de a vedea demonstrații live în cadrul cărora reprezentanții companiilor participante vor exemplifica modul de funcționare al echipamentelor comercializate, inclusiv tehnologii de top, echipamente, utilaje și materiale de construcții de cea mai înaltă calitate.

Perioada și locația

Între 22-23 februarie 2019, conceptul ArchiTECHture devine EXPO CoDeSo. Eveniment aflat la prima ediție, târgul reunește într-un singur loc constructorii, arhitecții, urbaniștii, beneficiarii, dezvoltatorii de software, designerii și profesioniștii din ramurile conexe. Evenimentul are loc la Grand Hotel Napoca din Cluj.

Structura evenimentului cuprinde atât o zonă expozițională amplă, cu furnizori de materiale și servicii, cât și o zonă de tip conferință, pregătită pentru discuții cu speakeri de renume.

EXPO CoDeSo are la bază unul dintre evenimentele consacrate din industrie, care numără deja cinci ediții și o comunitate numeroasă de profesioniști: ArchiTECHtureConference&Expo. În 2019, organizatorii propun o abordare actualizată și adaptată nevoilor pieței – astfel, aceștia aduc în atenția participanților componenta software, cu exemple de soft-uri și aplicații indispensabile modelării 3D.

Înregistrările au loc pe site-ul oficial al evenimentului: http://architectureconf.ro/.

Bianca Potor – Project Manager

E-mail: bianca.potor@liberoevents.ro

Tel: 0773392397

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.