Concursul de design Jumpthegap, la a 6-a editie
0 comentarii

Concursul de design Jumpthegap, una din principalele competitii de design pentru spatiul destinat baii, se adreseaza tinerilor profesionisti si studentilor la arhitectura si design din intreaga lume.

Designerii si arhitectii, precum si studentii din aceste domenii se pot inscrie in competitie prin intermediul formularului de inregistrare a inscrierilor de pe website-ul jumpthegap.net pana la data de 25 februarie 2015.

Cea de a 6-a editie a fost anuntata in cadrul unei ceremonii tinute la Pavilionul Barcelona din cadrul prestigiosului eveniment Beijing Design Week 2014, cel mai amplu eveniment din industria designului din Asia.

Inregistrarea inscrierilor poate fi facuta pana la data de 25 februarie 2015, prin website-ul oficial www.jumpthegap.net.

Vezi Produsele recomandate

Ca si noutati pentru aceasta editie:

  1. jumpthegap are de data aceasta o categorie noua, dedicata studentilor, propunandu-si astfel sa promoveze excelenta si talentul printre cei tineri.
  2. Se va acorda o atentie sporita sustenabilitatii, unul dintre cele mai importante principii ale inovatiei in spatiul destinat baii. De aceea, in acest an, jumpthegap va avea un premiu special pentru Sustenabilitate, inmanat de Fundatia Roca, We Are Water, al carei obiectiv este sa creeze o noua cultura a apei, care sa permita o gestionare corecta si sustenabila a resurselor de apa disponibile in lume.

Competitia de design este organizata de compania Roca, in colaborare cu Centrul de Design BCD Barcelona (Barcelona Centro de Diseño), si ofera o platforma internationala pentru tinerii profesionisti sau studentii la arhitectura sau design din intreaga lume unde acestia isi pot dovedi ideile si talentul. Astfel, participantii sunt provocati sa propuna si creeze solutii inovatoare pentru spatiul baii si spatii adiacente.

[divider]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X