Compania Tempini lanseaza campania Tempini Family

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

La Tempini, credem in valori: calitate, sustenabilitate, grija fata de mediu. Produsele si serviciile noastre demonstreaza aceste concepte. La Tempini, credem, de asemenea, in valoarea familiei. Iar pentru ca ne-am obisnuit sa nu spunem vorbe mari fara sa le sustinem cu fapte, in vara aceasta lansam un nou concept: Tempini Family.

Conceptul Tempini Family  pe care il lansam duminica aceasta, isi propune sa ofere zilnic, in perioada 15 iunie-15 august a.c. un spatiu primitor familiilor, la showroom-ul companiei din Calea Aradului nr. 115, Timisoara. Parintii au parte de doua ore de consiliere din partea celor mai buni designeri de interior, iar celor mici le-am pregatit un univers ideal al copilariei.

tempini_fotolii

Campania debuteaza duminica, 15 iunie, la ora 13.00. Familiile care pasesc in sediul companiei noaste vor fi rasfatate intreaga dupa-amiaza. Copiii vor avea parte de o petrecere organizata special pentru ei, din care nu lipsesc clovni, tobogane, partide de badminton sau console de jocuri. Parintii vor fi invitati sa viziteze showroom-ul companiei, amenajat ca o adevarata galerie de arta contemporana si vor putea consulta cele peste 100 de publicatii de design care constituie biblioteca Tempini. Vizitatorii vor beneficia de consultanta gratuita privind amenajarea de interior din partea catorva dintre cei mai renumiti designeri de interior din Timisoara, invitati speciali ai acestui eveniment: Ezzo Design, Luxury Design, Mihai Caraghiaur si Dan Padurean.

tempini_tablouri

„Exista o oarece reticenta din partea oamenilor in a apela la serviciile unui designer profesionist pentru amenajarea locuintei, din cauza ideii preconcepute ca asta ar duce la cresterea costurilor. Dimpotriva, un designer va poate ajuta sa reduceti costurile pentru ca el cunoaste deja piata si poate sa aleaga solutiile optime calitate-pret. Din experienta mea, costurile sunt cu 10% mai scazute, inclusiv serviciile designerului, in cazul in care se apeleaza la o astfel de consultanta. Mai mult decat atat, designerul, avand o idee de ansamblu, poate evita cheltuielile cu anumite materiale inutile, mergand la sigur” declara Gigi Nacev, director general Tempini Romania.

tempini_masa

Cei care doresc sa beneficieze de consultanta gratuita din partea designerilor invitati, sunt rugati sa se inscrie la sediul Tempini din Calea Aradului nr. 115, Timisoara, sau la numarul de telefon 0723 604 594.

____________
Despre Tempini
Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare şi montare a finisajelor din domeniul constructiilor şi arhitecturii: pardoseli şi pereti, obiecte sanitare, mobilier şi accesorii de baie, produse şi servicii pentru intretinerea materialelor lemnoase, ceramice şi din piatra. Colaboram cu cei mai renumiti arhitecti, ingineri şi designeri, produsele noastre beneficiind in acest fel de calitate, sustenabilitate si rafinament.  De patru ani suntem prezenti in Romania, Timişoara fiind sediul central al operatiunilor noastre din Europa de Est.

Mai multe despre Tempini:

 

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.