Combina frigorifica Liebherr poate deveni elementul central de prospetime al intregii case
0 comentarii

Combina frigorifica Liebherr poate deveni elementul central de prospetime, eleganta si sanatate al intregii case. Un aparat incapator, cu functii utile, care ajuta la pastrarea optima si cat mai indelungata a alimentelor ne va face viata mai usoara. In acest sens, combina frigorifica incorporabila CBNes 6256 de la Liebherr aduce o multime de inovatii si tehnologii cu ajutorul carora timpul petrecut in bucatarie devine o placere.

Aparatul include tehnologia BioFresh, cu ajutorul careia alimentele isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant pentru o perioada de pana la 3 ori mai lunga decat in frigiderele traditionale.

Sistemul NoFrost asigura o congelare de calitate superioara datorita tehnologiei de ultima generatie, iar compartimentul congelator nu va necesita niciodata decongelare.

Comanda eleganta si precisa MagicEye, cu sistemul de control prin atingere (touch), asigura respectarea exacta a temperaturii selectate in frigider si congelator.

Sistemul Home Dialog permite comunicarea intre aparatele frigorifice din locuinta – un aparat situat la subsol, de exemplu, poate fi reglat prin intermediul display-ului unei combine compatibile HomeDialog aflata la etaj.

Cu noul IceMaker automat, avem la dispozitie cuburi de gheata pentru fiecare ocazie. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete.

Mai mult, aparatul din seria PremiumPlus este dotat pe ambele parti cu coloane luminoase LED integrate in compartimentul interior. Satinarea speciala a carcasei luminilor produce o atmosfera luminoasa placuta. In acelasi timp, coloanele de lumina permit reglarea variabila a rafturilor de sticla. Iluminarea cu LED din tavan asigura iluminarea uniforma a spatiului interior.

Pentru calitatea inalta, designul elegant si eficienta energetica, CBNes 6256 ca fost premiat in cadrul evenimentului Plus X Awards, iar la renumitul reddot Award, combina a castigat distinctia ”Best of the Best”.

Liebherr este distribuit in Romania de catre Marelvi .Liebherr_CBNes6256

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X