Colectii noi de baterii sanitare de la Deante

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Magazinul nostru isi completeaza in 2021 portofoliul de baterii sanitare Deante cu colectii noi: Anemon, Hiacynt si Temisto.  Cele 3 colectii au stiluri si linii foarte diferite, dar numitorul comun sunt materialele si tehnologiile de ultima generatie folosite pentru constructia si finisajele bateriilor. De asemenea, toate bateriile au tehnologii pentru economisirea apei, sunt simplu de manevrat si unele modele includ accesorii precum dopuri click-clack pentru lavoar.

Informatii despre fiecare produs din colectiile mentionate gasiti daca urmati link-urile din text. Fiecare baterie listata in magazin are atasata fisa tehnica cu toate detaliile. 

Colectia Anemon – geometrie in sala de baie

Formele simple, liniile precise si unghiurile drepte sunt intotdeauna apreciate de cei care iubesc o amenajare moderna. Colectia Anemon este una dintre cele mai de succes colectii de la Deante si a fost creata exact in acest scop: pentru a intimpina nevoia de amenajari moderne si stilate pentru baile europenilor. Formele cubiste nu numai ca arata extraordinar, dar sunt si extrem de practice si usor de utilizat.

Colectia Anemon include atat bateriile clasice cu montaj pe cada, lavoar, perete sau incastrat, cat si baterii cu montaj pe pardoseala, perechi ideale pentru cazile free standing. Astfel poti asorta toata baia si poti oferi o imagine unitara.

Bateriile Anemon sunt construite din aceeasi alama sanitara de top, iar finisajele sunt in doua variante: clasicul crom si elegantul negru mat.

Garantiile merg de la 5 ani pentru seturile de dus, pana la 7 ani pentru bateriile clasice.

Colectia Hiacynt – ultimele trenduri in alb, negru sau crom

Colectia Hiacynt este cea mai ampla si cea mai versatila dintre colectiile Deante, avand baterii pentru toate functiile baii, in 3 finisaje diferite: crom clasic, alb si negru mat.

Bateriile Hiacynt sunt caracterizate nu doar prin designul modern si liniile clare, ci si prin utilizarea extrem de usoara si prezenta eleganta. Modelele pentru lavoar sunt echipate cu sistem eco-click, care asigura deschiderea in 2 trepte, ceea ce reduce consumul de apa cu pana la 50%. Pe langa acest sistem, aeratoarele directionale ajuta la comutarea fluxului de apa in directia dorita. Aditional, dopurile de lavoar click-clack permit controlul perfect al curgerii apelor reziduale printr-o singura apasare de buton.

Colectia Hiacynt este disponibila in 3 variante de finisaj: negru, alb si crom. Modelele disponibile de baterii Hiacynt includ: 2 modele pentru lavoar (baterie normala si inalta), baterii pentru cada, pentru cada-dus si pentru bideu. Seria este completata de coloanele de dus cu montaj pe perete – ideale pentr cei care iubesc cabinele de dus, dar nu si bateriile incastrate.

baterii baie albe Deante Hiacynt

Colectia Temisto: plina de inspiratie, stralucitoare, unica

La o prima vedere, bateriile Temisto pot sugera stilul industrial-loft, dar daca privesti atent, sunt mult mai multe detalii de observant. Alura retro cu liniile sale curbe si dubla comanda este doar primul lucru care iti atrage privirea. Apoi remarci finisajele impecabile, fie ele din crom, bronz sau negre, care completeaza perfect silueta bateriei. Apoi citesti fisele tehnice si afli despre garantiile extinse pe 5 pana la 7 ani, despre tehnologia de economisire a apei si despre accesoriile incluse – cum ar fi dopurile click-clack.

Exista 3 serii de baterii Temisto: cromate, cu finisaj de bronz si negre. Fiecare dintre serii include 6 baterii pentru lavoar, bideu si cada, plus 2 coloane de dus cu montaj pe perete.

Sunt baterii confortabile, cu pipe inalte, manere generoase si usor de manevrat, care permit controlul total al fluxului de apa.

Stilul Temisto este clasic, dar finisajele sunt cat se poate de moderne, permitand utilizarea fara probleme a bateriilor timp de ani la rand.

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.