Cercei din acuarelă şi cărţi poştale pictate

Anca Trif, autoarea frumoşilor cercei din acuarelă pe care îi veţi vedea mai jos, mi-a trimis un fel de CV destul de succint, în care apare Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara, studii universitare de Comunicare şi Relaţii Publice, un job ce implică marketing&design în domeniul automotive şi apoi asta:

“Am pornit acum 2 ani la drum cu dorinţa de a face ceva cu mâinile şi de a mă bucura de rezultatele pe care le pot atinge. Palpabile, ştii? Şi atunci mi-am amintit că îmi place să pictez.”

Fraza asta m-a făcut să nu întreb mai multe, pentru că, indiferent ce anume înveţi la şcoală, asta este ceea ce contează atunci când porneşti pe drumul propriu: impulsul iniţial, acela care vine dintr-o dragoste înnăbuşită sau dintr-un domeniu insuficient explorat şi este atât de puternic încât cere într-una să fie folosit, documentat, muncit, experimentat şi luat de la capăt, până ce ajungi acolo unde te simţi acasă.

Anca şi-a amintit că îi place să picteze, şi pentru că este o fire sociabilă şi are nevoie de conexine cu oamenii, şi-a dus pictura în stradă “să o dau tuturor, fie că înţeleg sau nu ceva din artă”.

Vezi Produsele recomandate

Cerceii din Acuarelă

Pictează în acuarelă şi după cum ne spune, un timp a fost uimită de frumuseţea şi calitatea culorilor. A continuat să experimenteze şi pentru că fetele sunt mai deschise la lucruri creative, a decis să facă ceva pentru ele: frumoşii Cercei din Acuarelă.

Foloseşte baze de bronz, inox, argint si lemn pentru cercei, pandantive sau inele, iar ca şi protecţie pentru pictura în acuarelă foloseşte sticlă şi răşină turnată manual. Merge pe simplitatea aranjamentelor, preferând să evidenţieze culoarea ce vine din acuarelă.

Mai întâi pictează acuarelele, apoi le decupează şi le montează pe suportul din metal, urmând să le ataşeze apoi cabochonul de sticlă. Pentru cerceii din răşină lucrează cu mărgele din lemn pe care ataşează acuarelă şi toarnă apoi manual răşină. Pe viitor, doreşte să creeze mai mult pe argint 925, dar rămâne fidelă ideii de acuarelă şi de ilustrată.

Cărţi poştale hand made

Anca creează şi cărţi poştale. “Aş vrea să cred că oamenii nu au uitat cât de frumos este să trimiţi felicitări de Crăciun, aşa că am creat cărţi poştale care pot fi trimise cu sau fără plic. Sunt ilustraţii personale, scanate şi date apoi la print în număr mai mare, pe o hârtie groasă texturată şi de calitate. “

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X