Ceramica SA Iasi a devenit Brikston Construction Solutions SA
0 comentarii

Compania Ceramica SA Iasi anunta schimbarea denumirii in Brikston Construction Solutions SA incepand cu luna februarie, preluand astfel numele brandului sub care sunt cunoscute produsele fabricate si comercializate.  

“Decizia de schimbare a denumirii in acord cu brandul s-a realizat pentru a avea o comunicare unitara catre consumatori, dar si pentru a reflecta identitatea brandului care ne-a consacrat si in numele companiei. Numele Brikston este puternic si incarcat de semnificatie. Am combinat termenii ‚brick’ (caramida) si ‘stone’ (piatra) pentru a oferi clientilor, prin nume, cel mai important beneficiu rezultat din utilizarea caramizilor noastre: rezistenta la compresiune.

Lansarea acestui brand a fost un pas strategic, deoarece compania noastra a castigat increderea consumatorilor, reusind sa se impuna in piata materialelor de zidarie. De asemenea, brandul Brikston a jucat un rol esential in transformarea companiei dintr-un jucator la nivel local, in unul national”, , a declarat Iulian Mangalagiu, directorul general al Brikston Construction Solutions SA.

Schimbarea denumirii companiei vine in intampinarea planurilor de extindere a exporturilor, dar si a planurilor de marire a gamei de servicii oferite, incepand cu 2015: asigurarea transportului, asigurarea gratuita de consultanta si documentatie tehnica de specialitate si oferirea unui soft care calculeaza cu precizie necesarul de materiale al unei constructii.

“Pentru 2015, Brikston Construction Solutions SA isi propune sa continue strategiile care au dus la cresterea cotei de piata din 2008 pana in prezent: extinderea teritoriala, dezvoltarea gamei de produse, mentinerea la standarde ridicate a calitatii produselor. Totodata vom continua sa ne adaptam nevoilor partenerilor nostri si sa oferim servicii cat mai performante si complexe”, a mai spus Iulian Mangalagiu.

Brikston si Brikston klinker au adus triplarea afacerii in doar 4 ani

Pe langa produsele de zidarie cu care s-a remarcat, compania a dezvoltat in timp si o oferta de solutii ceramice complete pentru constructii – Brikston klinker – gama ce cuprinde caramida si placaj ceramic klinker, pentru placarea fatadelor, si pavaj ceramic klinker, deosebite ca aspect, dar si ca rezistenta in timp, produse pentru aplicatii speciale precum gratare, caramida pentru gard, granule ceramice decorative pentru gradina.

Caramida antichizata Brikston Klinker19

Sursa foto: http://www.brikston.ro

[divider]

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X