Cele mai frumoase aranjamente florale de sarbatori
0 comentarii

Chiar daca bradutul va fi vedeta perioadei, sarbatorile de iarna, incapand cu Craciunul si terminand cu primele onomastici din anul urmator, sunt un bun prilej de a ne imbogati colectia de plante cu flori sau arbusti pentru gradina sau de a face o bucurie unui prieten. Oferiti (-va) aceste cadouri colorate si pline de viata, si inceputul de an va va gasi cu un prieten in plus.

Va invitam sa savurati imaginile cu unele dintre cele mai frumoase aranjamente florale si cu arbusti pe care vi le puteti oferi, dvs sau familiei, de sarbatori.

arbusti_craciun1

arbusti_craciun2

arbusti_craciun3

arbusti_craciun4

arbusti_craciun5

arbusti_craciun6

flori_craciu3

flori_craciun1

flori_craciun2

orhidee_craciun2

orhidee_craciun3

orhidee_craciun4

orhidee_craciun5

orhidee_craciun6

Toate aceste aranjamente si multe altele, sunt disponibile in magazinele Hornbach (care este si sursa fotografiilor).

Spatiul amenajat pentru gradina, atat in interior, cat si in exterior, atrage un numar mare de clienti. In zona din interiorul magazinului acestia pot alege dintr-o gama variata de peste 100 de articole din categorii precum plante de interior, seminte, unelte, ghivece, solutii speciale etc., in timp ce in zona de exterior se afla plante si articole dintre cele mai diverse pentru amenajarea gradinii.

Magazinele ofera consultanta de specialitate prin intermediul personalului instruit in acest sens, precum si o gama foarte mare de produse ce tin de partea tehnica a ingrijirii plantelor: sisteme de irigatii, masini de tuns iarba, unelte diverse, etc.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.