Cele mai frumoase amenajări birouri de pe Sporul casei în 2019

În ultimii ani, proiectele de amenajări birouri în clădiri rezidențiale sunt la fel de firești ca cele amenajare a livingului sau a dormitorului. Tehnologia este accesibilă, viteza internetului în România este excelentă și cu un laptop fără mari pretenții poți face absolut toată munca de birou la care te poți gândi.

Lumea se schimbă chiar acum!

Mulți dintre noi avem activități economice, producătoare de bani, pe care le derulăm de acasă sau din birouri virtuale de pe orice meridian al lumii. Angajatul de la distanță este o realitate a zilelor noastre, nu numai pentru job-uri temporare, ci poate administra părți întregi dintr-un business, dintr-o alta localitate, prin intermediul unui laptop și a unui telefon mobil. Pentru unii angajatori, doar competențele contează.

Viața personală este condusă și ea ca un birou de multinațională: ai termene, scadențe, cashflow, reminder-e, bugete pentru diverse evenimente și contracte, plus variante de lucru pentru aproape orice. Echivalentul agendei sau listelor de alta dată sunt agendele electronice, reminder-ele sau notele din smartphone.

Iar odată ce internetul este o imensă piață liberă pe care putem acționa ca vânzători sau cumpărători fără să ieșim măcar din casă, cu surse informații, inspirație și magazine la distanță de un click, biroul de acasă a devenit o necesitate.

În condițiile unor oferte atât de abundente și complexe, avem nevoie de un spațiu în care să ne putem concentra și să putem alege judicios din miile de variante expuse pe ecranele noastre ultraperformante.

De aici rezultă nevoia de a avea un mic (oricât de mic) birou acasă. De aceea este nevoie de proiecte bune de amenajări interioare și amenajări birouri acasă: pentru că fac parte din viața noastră și au devenit regula, nu excepția.

purificator umidificator de aer

 

Cele mai frumoase amenajări birouri Sporul casei 2019

Un birou simplu, amenajat în colțul dormitorului matrimonial

În momentul în care și-a reorganizat viața în jurul celor 2 fetițe adorabile pe care le-au adoptat, acest cuplu a decis să includă în camera adulților cât mai multe dintre lucrurile care îi privesc.

Astfel, aici de află cel mai mare dulap care încăpea în camera – iar camera înglobează inclusiv balconul. Pe lângă toate hainele și tot echipamentul sportiv, arhitecții au păstrat un colț și pentru biroul mândrului tată, care nu de puține ori lucrează de acasă.

apartament plin de culoare bucuresti mdk2 studio birou 1
Proiectul intreg aici.

Birou / Cameră de oaspeți

În această variantă, spațiul este mai generos, și se pot amenaja ambele soluții fără restricții majore. Aici își găsesc locul atât un spațiu generos și comod de lucru, cât și rafturi deschise pentru depozitare, rămânând suficient spațiu pentru un pat dedicat oaspeților – de fapt o canapea extensibilă.

apartament amenajat de MISO Architects - birou, camera oaspeti
Proiectul intreg aici.

Birou în dormitorul proprietarului

Când locuiești singur, intimitatea și spațiile publice se delimitează mai simplu. Biroul este o piesă foarte importantă a acestei amenajări, acesta fiind gândit special pentru acest colţ de dormitor şi realizat pe comandă, din pal melaminat şi structură metalică.

Pentru a crea zone de depozitare şi a utiliza glafurile ferestrelor cât mai eficient, s-a extins zona biroului în sus către geamuri, iar latura opusă a acestuia se termină printr-o băncuţă cu multiple utilizări posibile.

Miso Architects amenajare apartament 2 camere - dormitor (16)
Proiectul intreg aici

Birou și atât

Acesta este unul dintre cele mai frumoase birouri (și mai spațioase), întâlnite de noi în ultimul an. Aici biblioteca și comoda suspendată susțin biroul generos de 2,7 m, gândit pentru 2 persoane. În camera mai există și o canapea extensibilă și un fotoliu puf. Covorul aduce culoare camerei simple.

Miso Architects amenajare moderna apartament Bucuresti birou 3
Proiectul intreg aici

Un birou cu vedere spectaculoasă

În această casă de vacanță deosebit de generoasă ca suprafață, un birou pentru cei 2 proprietari este firesc să se afle în zona intimă a casei, adică în aceeași zonă cu dormitorul și baia matrimonială. Ca și restul clădirii, acest birou este pe cât de simplu ca organizare, pe atât de spectaculos ca priveliști oferite. Scaunele de birou completeaza perfect paleta cromatica.

casa pe un singur nivel interior birou
Proiectul intreg aici.

Un birou discret, într-un colț luminos din living

În acest apartament, vedeta este alama, iar cuvântul de ordine este relaxarea. Și totuși chiar și în aceste condiții, își găsește loc într-un colț discret din living, un mic birou cu bibliotecă incorporată. Vizibil doar la nevoie, are un blat extensibil și prezența sa este marcată doar de rafturile cu cărți și scaunul masiv.

apartament decorat cu elemente din alama 1 birou
Proiectul intreg aici

O veche magazie este transformată în spațiu multifuncțional, inclusiv birou

O curte mică, o magazie cu prea multe lucruri de care nu mai ai nevoie … este rețeta de început pentru o amenajare de succes. În acest caz, fosta magazie de pe proprietate a fost renovată integral pentru a satisface nevoile de lucru și socializare ale familiei. Discret poziționat pe o latură se poate vedea și un mic birou.

magazie transformata in spatiu pentru familie 2
Proiectul complet aici

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.