Cel mai puternic şi discret sistem de acţionare pentru uşi batante
2 comentarii

GEZE România, parte a grupului german GEZE Gmbh, a adus pe piaţă românească cel mai puternic sistem de acţionare pentru uşi batante: GEZE Powerturn. Cu un design discret şi produs ȋn Germania, sistemul reprezintă o soluţie multifuncţională, sigură şi fiabilă, fiind potrivit inclusiv pentru uşile mari şi grele şi oferă o mare libertate în proiectare, mişcare şi în instalare.


Libertate în proiectare şi integrare cu sistemele de securitate şi control

Designul discret și înălțimea redusă, de doar 7 cm, oferă sistemului Powerturn libertate fără limite în ceea ce privește soluțiile de proiectare, fără să neglijeze cerințele stricte de siguranță și confort.

Sistemul de la GEZE se integrează perfect într-o gamă largă de sisteme, de la soluții pentru ventilație și evacuarea fumului până la soluții complexe de securitate și de blocare. Powerturn poate fi utilizat în combinație cu o unitate de control a ușii, folosită pentru monitorizarea căilor de evacuare sau ca parte a unui sistem de zăvorâre a ușii.

Geze_Powerturn3

Libertate de mişcare pentru orice persoană

Powerturn acționează fără efort ușile cu unul sau două canate și cu greutate de până la 300 kg, iar acestea pot fi deschise cu ușurință, chiar și în condiții nefavorabile, respectand astfel cerințele de integrare și drepturile oricărei persoane de a se putea mișca liber, fiind accesibile inclusiv copiilor sau persoanelor cu probleme locomotorii.

Noua funcție Smart swing facilitează utilizarea manuală a ușii datorită funcționării unice a sistemului de înmagazinare a energiei. Arcul care asigură închiderea în siguranță a acționării în caz de incendiu este pretensionat și menținut în această poziție, ceea ce permite oricui să deschidă cu ușurință ușile mari și grele. De asemenea, funcția Smart swing reduce costurile de energie, atât în modul “deschis permanent”, cât și în timpul funcționării obișnuite.

Geze_Powerturn1

Libertate în instalare

Libertatea în instalare reprezintă un alt avantaj important al sistemului, acesta fiind recunoscut pentru montajul flexibil și simplificat. Powerturn permite diferite tipuri de montaj, pe toc sau pe canatul de ușă, cu braț articulat sau cu șină de rulare, toate cu ajutorul unei singure acționări. Astfel, sistemul inteligent de montaj GEZE reduce efortul de depozitare și simplifică procesul de instalare pentru montatori.

Proiecte la care a fost folosit sistemul în România: noul sediul Techno Stamp Bacău, OMV Petrobrazi, Hotel Caro Bucureşti, Fabrica Webasto Arad, Clinici medicale private din Oradea şi Craiova.

Geze_Powerturn2

Pentru mai multe informații: www.geze.ro

Produse recomandate

Vezi Produsele recomandate

2 Comentarii

  1. Vasiliu Constantin 25/11/2015 Răspunde

    Cred ca ati comis o eroare! Imaginile prezentate nu au nimic in comun cu o usa batanta! O usa batanta este usa care se deschide in in ambele sensuri, obligatoriu cu o zona cu geam, iar sistemul de inchidere -deschidere, mai precis arcurile, sunt incluse in balamale.Cel putin asta este definitia din DEX!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X