Campania Națională ”Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuințe” 2018 a început

Campania Națională ”Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuințe” este o campanie de comunicare ce își propune să-ți reamintească pe parcurul acestei luni că poți face ceva pentru siguranța locuinței tale, chiar și în fața unor dezastre de proporții sau incidente pe care, oricât ți-ai dori, nu le poți prevedea.

În România, există, în momentul de față, 8,92 milioane de locuințe, iar în fiecare zi acestea sunt expuse, inevitabil, unei multitudini de riscuri. Inundațiile, incendiile, alunecările de teren, dar și furturile din locuință sunt doar câteva exemple. Cu toate acestea, nici 20% dintre locuințele din România nu sunt protejate printr-o poliță de asigurare, nici măcar prin cea obligatorie.

Câteva statistici (sursa date: IGSU)

  • în primele 6 luni ale anului 2018, numărul intervențiilor la inundații a crescut cu 82% față de perioada similară a anului precedent. Au fost distruse, avariate sau inundate 795 de locuințe.
  • 19 case pe zi au fost afectate de incendii în primele 6 luni din 2018
  • a fost înregistrat, în medie, 1 cutremur pe zi în perioada ianuarie – iunie 2018
  • 82 de case au fost afactate de alunecari de teren
  • Au loc cate 63 de furturi din locuinte pe zi

Octombrie, Luna Asigurărilor de Locuințe. Cum te informezi

În acest context, APPA – Asociația pentru Promovarea Asigurărilor, cu sprijinul UNSAR, UNSICAR și PRBAR, au lansat cea de-a VI-a ediție a campaniei „Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuințe”, reamintindu-ți astfel că poți face ceva pentru siguranța locuinței tale, chiar și în fața unor dezastre de proporții sau incidente pe care, oricât ți-ai dori, nu le poți prevedea.

Proiectul se derulează în perioada 1-31 octombrie și te poți informa de la profesioniști, dacă dorești, prin următoarele metode:

  • Un chatbot va oferi informații despre asigurări și măsuri de siguranță a locuinței la adresa: http://asigurarealocuintelor.ro/chat/
  • Te rugăm să citesti și să dai  SHARE postărilor de la adresa de aici, dacă crezi că îi privește pe prietenii tăi: https://www.facebook.com/asigurate
  • În plus, se vor distribui materiale informative în marile galerii comerciale, prin intermediul partenerilor campaniei.

Campania beneficiază de sprijinul Partenerilor: PAID România, OMNIASIG VIG, GROUPAMA, ALLIANZ – ȚIRIAC Asigurări, ASIROM VIG, GOTHAER Asigurări Reasigurări, ASITO Kapital, GRAWE România, EUROINS România, CITY Insurance, MARSH, AON, GARANTA, ERGO, EUROLIFE, DAW Management Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, LEADER Team Broker, OTTO Broker, VERASIG Broker și ARTS – Asociația Română pentru Tehnică de Securitate.

Mesajul este amplificat prin transmiterea sa de către Partenerii Media: RFI România, CasePractice.ro, Revista BIZ, MisiuneaCasa.ro, Ziua Veche, SpatiulConstruit.ro, sporulcasei.ro/blog, Asiguropedia.ro.

 

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X