Beko la IFA 2016: inovații, tehnologii de vârf şi parteneriate premium
0 comentarii

La ediția de anul acesta a IFA (expoziţie internaţională de produse electronice şi electrocasnice Berlin), Beko a lansat în premieră cele mai recente inovații în materie de tehnologii de vârf și produse, care îmbină designul ingenios și soluțiile sustenabile.

Refrigerare şi prospeţime, rufe curate fără apă şi detergent şi ioni negativi împotriva mirosurilor neplăcute

EverFresh+® 0°C – tehnologie de refrigerare care menține prospețimea  produselor din carne, pește sau lactate cu până la de 3 ori mai mult, fără a le deshidrata, chiar și atunci când sunt ținute neambalate în frigider.

AirTherapy™ – tehnologie încorporată în prima maşină de spălat rufe fără apă şi fără detergent. Sistemul include atât un uscător, cât și un ventilator, care folosesc circulația aerului cald pentru a împrospăta o încărcătură de 1 kg de haine în mai puțin de 30 de minute, cu noul program Refresh.

IonGuard® – eliberează ioni negativi în mașina de spălat vase, neutralizează mirosurile neplăcute și curăță aerul din interiorul acesteia.

ifa-2016_beko-1
Beko la IFA 2016

3 inovații pentru produsele de gătit

Split & Cook®– mulțumită tehnologiei Split&Cook®, cuptorul cu o capacitate de 82L este împărțit în două compartimente, ceea ce permite ajustarea separată a funcției de gătire, temperaturii și timpului pentru fiecare din cele două. Tehnologia Surf® permite coacerea uniforma, datorita fluxului de aer cald este distribuit prin pereții cavității interioare a cuptorului.

Plita incorporabilă cu inducție – Cu tehnologia cu acces direct la panoul de comandă, poți controla individual fiecare zonă de gătit a plitei cu butoanele de  On/Off și +/-, temporizare, funcția Booster și 9 trepte de putere.

HobToHood™ – Sistem inteligent de comunicare între plita incorporabilă și hotă, cu o tehnologie prin care hota transmite wireless, în timp real, care sunt zonele de gătit active și care este nivelul de utilizare pentru a ajusta automat nivelul de ventilație. Sistemul eficientizează consumul de electricitate dar și nivelul de zgomot, motorul hotei Beko ProSmart™ Hood fiind de trei ori mai silențios în comparație cu cele standard.

beko_hobtohood
Beko Hobtohood

Electricasnice mici cu funcţionalităţi noi

Beko a lansat și o nouă gamă de electrocasnice mici, care completează gama de electrocasnice mari și le ușurează viața consumatorilor cu noi funcționalități. Printre acestea se numără:

  • robotul de bucătărie Beko – motor de 1.000W și 12 trepte de putere, bol de otel inoxidabil  și cu sistemul Soft Start și temporizator integrate.
  • aparatul de Espresso Bean to Cup –design ultra-compact, panou touchscreen cu afișaj LED, 5 niveluri de măcinare și sistem de pre-fierbere.
  • aspiratorul Silent Storm EcoSmart – silențios, dar cu o putere mare de absorbție și eficiență energetică clasa A-25% (consum anual de doar 25 kW).
  • fierul de călcat SteamXtra™  –talpă ceramică SteamXtra™, pompă de aburi cu presiune de 6 bari și jet de aburi continuu de 110 grame/ minut, ecran LED integrat.

Un parteneriat premium: frigiderul FC Barcelona

Tot în cadrul IFA 2016, Beko a marcat și parteneriatul cu FC Barcelona cu lansarea primului produs cu design special pentru fanii echipei spaniole.

Beko este partener premium al FC Barcelona din iunie 2014.

beko-fcb_refrigerator
Beko – Frigider FC Barcelona

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X