Baterii aurii în baie, pentru o imagine exclusivistă de spa privat
Baterie aurie lavoar Deante Arnika BQA_Z20M

Să aduci un plus de stil în baie este simplu, dacă intalazezi baterii aurii și accesoriii asortate. Dacă ai ezitări cu privire imaginea creată, sperăm că fotografiile alăturate acestui articol sunt mai mult decât lămuritoare. Dacă ai vreo îndoială cu privire la calitatea și rezistența acestor baterii, te informăm că bateriile Deante sunt produse în Polonia și au garanție până la 7 ani.

Bateriile aurii impun un anumit stil în decorarea băii?

Nu.

Acum niște zeci de ani, când stilul clasic și baroc dominau interioarele noastre, bateriile sanitare aurii s-ar fi asociat automat cu un interior bogat ornat și decorat cu materiale opulente, dar stilurile mai moderne permit și altfel de asocieri.

Noile modele de baterii aurii se potrivesc perfect în băile cu décor modern sau minimalist. Datorită noilor linii de design, auriul se poate alătura cu nuanțe adânci și elegante cum ar fi griul colorat, verdele, ori neutre – pastelate dar și cu materiale precum sticla și marmura sau plăcile cu imitație de marmură.

În funcție de ambient, auriul bateriilor poate sugera opulență sau un stil minimalist. 

Bateriile aurii funcționează la fel cu cele cromate?

Da.

Singura diferență între bateriile aurii și cele cromate, negre, albe sau gri-titanium este finisajul. În rest, beneficiază de același corp solid și mecanisme simple și eficiente, aeratoare pentru reducerea consumului de apă, control facil al debitului și schimbare simplă a temperaturii.

Cum poți amenaja o baie cu baterii aurii – sugestii de amenajare

1.Materiale naturale și nuanțe neutre

Exact ca în natură, când căutătorul de aur tresare la găsirea micilor pepite în praful minei, senzația dată de bateriile aurii amplasate într-un ambient neutru, punctat cu materiale texturate, naturale, va fi unică. 

Piatra naturală sau plăcile care o imită, mai ales cele cu nuanțe sobre, sunt un fundal perfect pentru strălucirea aurului: îi susțin alura prețioasă și dau impresia de stabilitate și eleganță. Lemnul în acest decor are rolul de a îndulci contrastele și de a aduce acea textura și moliciune a materialului care ne încălzește casele de milenii.

baterii aurii intr-o baie in culori neutre si lemn

2. Verdele – un fundal clasic pentru aur

Verdele este un fundal clasic pentru aur. Nuanță vie, naturală, dar blândă și neutră, verdele potențează strălucirea aurului și îi oferă echilibru în același timp. Aici vedeți bateriile aurii montate atât pe fundal verde, cât și pe fundal neutru, gri. În ambele cazuri, auriul iese în evidență, iar ambientul îl susține frumos.

baterii aurii in baie cu verde si gri

3. Neutru, dar nu tern

În ambientul de mai jos, plăcile cu aspect de compozit și nuanțe de gri sunt un fundal perfect pentru piesele prețioase, aurii. Astfel, baia este suficient de luminoasă și elegantă, dar ferită de răceală plăcilor altfel fară personalitate. Griul rece are capacitatea de a reflecta o parte din lumină, dar principala lui calitate aici este aceea de a susține îndrăzneala pieselor aurii.

baterii aurii in baie gri cu marmura

4. Tapet cu efect spectaculos

Plăcile ceramice sau de piatră naturală sunt alegeri standard pentru placarea pereților din baie, dar în băile în care spațiul o permite, se poate aplica tapet. Un bun exemplu vedeți mai jos – poate fi zona de toaletă a unei băi complete, cu cadă și cabină de duș, sau peretele de accent dintr-o baie de serviciu, cu lavoar și vas WC. 

Frumusețea accesoriilor aurii este evidențiată de cele 2 nuanțe de verde, dar și de aspectul luxuriant al tapetului. Bateria aurie și micile accesorii asortate punctează frumos eleganța alegerilor.

baterie aurie lavoar, cu pipa rotativa

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.