Aspiratorul cu funcţie pentru păr de animale Rowenta Compact Power™ Animal Care
0 comentarii
Cele mai iubite şi des întâlnite animale de companie sunt câinele şi pisica, dar tot ele sunt cele care ne dau cel mai mult de furcă la capitolul curăţenie, pentru că au obiceiul de a lăsa păr. Acest material este despre un aspiratorul cu funcţie pentru păr de animale Rowenta Compact Power™ Animal Care: te ajută la curăţenie că orice aspirator normal, dar în plus are o grijă specială de covoarele şi pardoselile din casele deţinătorilor de animale care lasă par.

De ce lasă animalele păr prin casă?

Nu pentru că vor. Legea naturii spune că animalele năpârlesc de 2 ori pe an, la trecerea de la anotimul cald la cel rece şi invers. Este normal şi indică capacitatea animalului de a se adapta la mediu. Aşa se şi întâmplă la animalele care trăiesc afară, libere sau la curte.

Trăind alături de noi, la interior, acest ciclu firesc este dat peste cap şi atunci nu mai năpârlesc numai la intervalele prestabilite de natură, ci lasă câte un pic de păr tot timpul anului.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

 Siguranţă şi curăţenie perfectă

Specialiştii de la Rowenta au gasit soluţia pentru curăţenia din locuinţa pe care o împărţi cu pisica ori câinele tău : aspiratorul Compact Power™ Animal Care cu sac Hygene + şi performanţă 3A.  Noul aspirator asigură curăţarea eficientă a covoarelor, a suprafeţelor dure, a mobilierului şi lasă în urmă să o igienă impecabilă.

Aspiratorul cu funcţie pentru păr de animale Rowenta Compact Power™ Animal Care oferă performanţă 3A şi ergonomie într-un design nou şi atrăgător! În plus, acesta are o super-putere de absorbţie, filtre ultra-performante, tub telescopic care ajunge în cele mai inaccesibile zone şi sac Hygene+, pentru siguranţa sănătăţii tale!

Capul de aspirare de înaltă performanţă înlătură cu uşurinţă murdăria din orice colţ al casei, iar peria Turbo Mini îndepărtează rapid şi eficient firele de păr de pe covor şi mobilier.

Peria Turbo Mini, speciala pentru parul de animale

 

Două filtre şi un sac special, pentru un aer cât mai curat

Tehnologia avansată cu două niveluri de filtrare separă eficient praful de aerul aspirat, captând chiar şi cele mai mici particule, astfel încât 99,98% din praf este filtrat. Toate acestea sunt posibile datorită unui filtru de spumă amplasat chiar in faţă motorului şi celui de al doilea, situat la evacuare.

Atât timp cât foloseşti sacul Hygene+ nici nu este nevoie să schimbi cele două filtre, întrucât datorită tehnologiei ultra-performante, cantitatea de praf remisă este atât de mică, încât pur şi simplu nu se depune pe filtre, aşa cum se întâmplă la aspiratoarele obişnuite.  În plus, capacul sacului se închide automat atunci când deschizi carcasa aspiratorului pentru a-l curăţa, aşa că emisiile de praf sunt ţinute la minim şi în cadrul acestui proces.

Sacul Hygiene+

Motor performant şi piese de schimb garantate pentru următorii 10 ani

Motorul de 750 W oferă performanţă de aspirare echivalentă cucea a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W, dar cu un consum de energie la jumătate.

Aspiratorul cu funcţie pentru păr de animale Rowenta Compact Power™ Animal Care este un produs reparabil timp de 10 ani, perioada în care cele 6500 de centre de reparaţii din întreagă lume asigură livrarea rapidă a pieselor de schimb la costuri reduse!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X