Ariston lanseaza o noua campanie pentru inlocuirea parcului de centrale termice

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice de apartament, anunta lansarea, pentru al cincilea an consecutiv, a programului national de inlocuire a parcului de centrale termice „Avantaj dublu”, sprijinind achizitia de modele in condensare.

Motivul pentru care anul acesta compania incurajeaza cu precadere achizitia de modele in condensare, de ultima generatie este familiarizare pietei cu acest model, care aduce beneficii suplimentare comparativ cu modelele conventionale:

1. scaderea cu pana la 35% a consumului de gaz

2. modelele in condensare dispun si de o eficienta foarte ridicata – de pana la108%, comparativ cu centralele conventionale ce au un randament de aproximativ 94%.

Consumul redus de gaz si eficienta fac ca diferenta de pret dintre un model in condensare si unul conventional din gama de top sa se amortizeze in aproximativ 2 – 3 ani.

3. centralele termice in condensare sunt conforme cu normativele Erp (directive aparute ca urmarea obiectivelor UE privind protectia si respectul fata de mediu) ce vor intra in vigoare la nivel european incepand cu septembrie 2015 si prezinta multiple avantaje atat din punct de vedere al consumului, cat si al protectiei mediului inconjurator.

Centralele termice in condensare reprezinta o inovatie tehnologica aplicata generatoarelor de caldura. Sistemul de operare al acestui tip de centrale este foarte simplu: in urma arderii combustibilului rezulta un amestec de gaze arse si vapori de apa. Cantitatea de caldura ce ia nastere la ardere include atat puterea gazului, cat si puterea rezultata prin condensarea vaporilor de apa. Astfel, datorita schimbatorului de caldura din otel-inox cu modul premix, se obtine un randament superior si o reducere substantiala a emisiilor de carbon si noxe.

Prin reluarea programului „Avantaj Dublu” Ariston Thermo Romania isi doreste sa aduca in atentia publicului un tip de centrala cunsocuta doar de catre 35% dintre romani.

In acest an programul se desfasoara in perioada 1 august 2014 – 31 decembrie 2014, reducerile acordate fiind cuprinse intre 250 si 500 de lei.

Printre produsele incluse in program se numara doua dintre noile modele de centrale termice din gama GalEvo – Genus Premium Evo si Clas Premium Evo. Clientii pot merge in magazinele distribuitorilor parteneri ce iau parte la promotie cu vechea centrala, indiferent de marca, si pot alege unul dintre modelele enumerate cu o reducere considerabila.

Detalii despre promotie pot fi gasite aici:

Ariston_Clas_Premium_Evo

Ariston_Genus_Premium_Evo_ambient

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.