ArchiTECHture Conference&Expo 2017: de la orașele inteligente, la geometria satului
0 comentarii

În această toamnă, peste 300 de arhitecți, proiectanți, primari și frunizori de servicii conexe domeniului arhitecturii participă la cea de-a V-a ediție a evenimentului ArchiTECHture Conference & Expo 2017.  În 17 noiembrie, la Centrul de Interes din Cluj-Napoca aceștia dezbat împreună cu speakerii invitați subiecte de interes precum dezvoltarea satului și tehnologizarea orașelor.

Arhitectura este imaginea perfectă a comunității, de aceea organizatorii au ales să integreze componenta tehnologică în cadrul evenimentului prin identitea nou creată în acest an: ArchTECHture Conference&Expo, un răspuns firesc la evoluția societății. Tehnologiile inovative vin atât în sprijinul orașelor inteligente, cât și în prezervarea patrimoniului și a tradițiilor locale. 

Tehnologia, element esențial în dezvoltarea comunităților

Tematica aceste ediții, De la orașele inteligente la geometria satelor propune un dialog între cei 4 piloni: arhitecți, autorități, furnizori și societatea civilă. În timp ce orașele inteligente folosesc tehnologia în toate formele ei, satul conservă și promovează valorile, iar prin cadrul tematicii, dorim să punctăm nevoile și soluțiile fiecărei comunități.

Noul format al evenimentului cuprinde trei săli de conferință desfășurate în paralel cu scopul de a grupa tematicile de interes pentru fiecare categorie de public vizată. Orașele inteligente, Geometria Satelor și Conversii/Restaurări sunt cele 3 tematici propuse pentru dezbatere. 

Speakeri internaționali și arhitecți de top se numără printre invitații din acest an. Aceștia susțin prezentări, sesiuni de dezbatere, facilitează socializarea și oportunitățile de business cu scopul de a crea un dialog între reprezentanții administrațiilor locale și arhitecți, dar și a aduce un plus valoare industriei din care fac parte. Evenimentul include zonă expozițională deschisă participanților și partenerilor care intra în contact direct cu furnizorii de servicii din domeniile conexe.

La fel ca în fiecare an, organizatorii Libero Events, pun accent pe inovație prin alegerea unui nou spațiu, Centrul de Interes din Cluj-Napoca, locul care îmbină utilitatea industrială cu spiritul artistic.

Evenimentul ArchiTECHture Conference&Expo se află la cea de-a V-a ediție și contribuie alături de alte evenimente, an de an la educarea și dezvoltarea industriei de arhitectură din România. Înregistrările au loc pe site-ul oficial: www.architectureconf.ro

Companiile care au înțeles importanța arhitecturii pentru comunitate și care susțin acest eveniment sunt:

Mașina Oficială: AutoWorld

Pentru mai multe detalii:

Cristiana Techereș – Junior Project Manager Libero Events

E-mail: cristiana@liberoevents.com; Tel.: 0773 392 394

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X