Apartamentul, o afacere pentru o viaţă

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Capitala nu este orașul despe care putem spune că se trăiește bine. Este aglomerat, poluat, haotic și agitat. Chiar dacă statisticile arată că în București locuiesc aproape două milioane de persoane, specialiștii susțin că, în realitate, este vorba de peste trei milioane de oameni care tranzitează capitala. Asta înseamnă: haos în trafic, ambuteiaje la orele de vârf, înghesuială în mijloacele de transport în comun. Iar bomboana de pe tort este prețul. Este printre cele mai costisitoare orașe din România.

Viața scumpă, locuințe inaccesibile

Când spun costisitor, mă refer inclusiv la prețul unui apartament. Majoritatea oamenilor dispun de 50.000 de mii de euro, banii împrumutați de la bănci, cu care își pot achiziționa un apartament. Din păcate, cu această sumă, poți lua o garsonieră sau un apartament micuț.

Soluția ideală

Evident, cei care muncesc în București vor dori să locuiască în zonă. Există însă o soluție. O casă mare şi frumoasă la periferie. Există apartamente în Bragadiru care oferă mai mult decât cer clienții. Sunt decomandate, au toate utilităţile, centrală termică, parchet, faianţă, termopan, dar şi aer condiţionat. Totodată, suprafaţa e foarte mare. Practic, fiecare gaăsește ce își dorește: un apartament mare şi luminat la un preţ bun. Așadar, un apartament în Bragadiru este mai mult decât perfect, iar distanţa până la serviciu nu este deloc mare.

Dezvoltatorii vin cu oferte de nerefuzat

Prin programul Prima Casă, cu 53.000 de euro, puteți găsi un apartament de 80 de metri pătrați, care are bucătăria şi baia complet utilate, iar ca bonus are și aer condiționat inclus în preț. Dacă vi se pare că 80 de metri pătrați nu sunt suficienți pentru planurile de viitor, atunci aflați ca puteți avea o locuinţă cu trei camere, iar suma pe care trebuie să o adăugați este de doar 3.000 euro.

Avantajele zonei

Bragadiru este un oraş situat în judeţul Ilfov, în sud vestul Capitalei. Are restaurante foarte bune, dar şi locuri în care te poţi relaxa în aer liber, precum parcul Bragadiru, foarte mare și frumos, dotat cu locuri de joacă pentru copii, cât şi zone unde poţi face un grătar cu prietenii sau pur şi simplu, prin care te poți plimba în voie.

Citește și:

[one_half]Când o casă veche este o idee mai bună decât o casă nouă

[/one_half][one_half_last]

Amenajarea unei case mici: cum s-a dublat suprafaţa utilă, fără să se mărească construcţia[/one_half_last]

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.