Aparate frigorifice Arctic: vedetele anului 2019

Arctic produce aparate frigorifice la Gaești de jumătate de secol, și dacă la începuturi fabrica se adresa mai ale pieței interne, astăzi cele 60 de produse principale și cele 450 de produse derivate sunt exportate în peste 70 de țări.

Producătorul inovează permanent, astfel încât în momentul de față, poti alege dintr-o gamă de peste 50 de frigidere sau combine frigorifice Arctic. Fie că îți dorești un frigider mic, cu volum de 90 de litri, sau o combină cu volum de 406 litri, vei găsi o soluție adaptată nevoilor tale!

Iată ce recomandări avem pentru tine din gama de aparate frigorifice Arctic pentru 2019.

Vedetele anului 2019 de la Arctic: Gama EFI Line

Dacă ești în căutarea unui aparat frigorific de ultimă generație, poți opta pentru noua gamă  EFI Line de la Arctic. Unul dintre atributele esențiale este eficiența energetică (A++) ce conferă acestei game un consum optim de energie.

Produsele beneficiază de un design inovator, semi-incorporabil, contribuind astfel atât la eficientizarea spațiului în bucătărie, precum și la crearea unui aspect unitar și compact. Încastrarea condensatorului în pereții laterali și sistemul de deschidere a ușii la 90º permit integrarea perfectă a combinei frigorifice în bucătărie, fără a ieși din linia mobilierului.

Combinele frigorifice sunt prevăzute cu tehnologiile FULL NO FROST, AIR FLOW DUAL TECH și GARDEN FRESH, pentru alimente mereu proaspete, gustoase și aromate.

Tehnologiile FAST FREEZE ZONE și FRESH MAX 0°C fac congelarea și decongelarea alimentelor mult mai facilă și eficientă.

La capitolul design și ergonomie, combinele frigorifice sunt dotate cu RAFTURI SAFETY GLASS, fabricate din sticlă cu rezistență ridicată, au rafturi MIX ZONE, ajustabile, dar și uși reversibile.

Termostatul ajustabil ajută la adaptarea temperaturii în funcție de nevoi și de temperatura ambientală, iar tehnologiile ECO LED și ECO BUZZ contribui la eficientizarea consumului energetic.

Vezi aici toata gama de frigidere Arctic.

frigidere Arctic

Combina frigorifică AK60355NFEMT+

Combina frigorifică AK60355NFEMT+ vine cu un design modern și sistem de iluminare LED, ce oferă confort în utilizare grație display-ului LCD integrat, prin intermediul căruia se poate selecta cu ușurință temperatura și se pot activa funcțiile speciale.

Sistemul de răcire No Frost împreună cu funcția Air Flow Dual Tech împiedică formarea gheții și asigură un nivel optim de umiditate, pentru alimente mereu proaspete.

Funcțiile aparatelor frigorifice Arctic

Fiecare dintre funcțiile menționate mai sus ajută la conservarea în condiții mai bune a alimentelor și băuturilor noastre:

  • ECO FUZZY – Aparatul frigorific Arctic va intra automat în modul economic în cazul in care ușa răcitorului nu este deschisă timp de 6 ore și setările aparatului nu sunt modificate, pentru a se reduce consumul de energie.
  • FULL NO FROST – Sistem de răcire care împiedică formarea gheții în compartimentele combinei frigorifice și menține un nivel optim de umiditate cu ajutorul curenților de aer.
  • FAST FREEZING – Funcția activează compresorul și ventilatorul la capacitate maximă, astfel încât să se obțină temperaturi de până la -270C în interiorul congelatorului în cel mai scurt timp.
  • AIR FLOW DUAL TECH – Tehnologia de răcire pe bază de curenți de aer multidirecțional ce menține calitatea si prospețimea alimentelor pentru o perioadă îndelungata.
  • FRESH MAX 0˚C – Compartiment special cu temperatură apropiată de 0°C ce păstrează și asigură condițiile optime pentru alimentele perisabile, precum carnea sau produsele lactate.

Arctic a fost votat brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preț

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preț de către International Certification Association (ICERTIAS), demonstrând că este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești. Certificarea a fost primită în urma votului românilor și este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X