Amenajare dormitor

Amenajare dormitor

Cum alegi perna potrivita

Cum alegi perna potrivita cand absolut toate supermarketurile, magazinele de bricolaj si magazinele de specialitate ofera cateva versiuni pentru fiecare membru al familiei? Perna joaca

Continuă să citești

Amenajare dormitor – sporulcasei.ro/blog

Idei de amenajare dormitor, centrate atat pe pe sugestii de design, odihna si rasfat, cat si pe sanatate si relaxare.

Foarte concret, in categoria Amenajare dormitor publicam articole despre saltele, dormeze, plapumi, perne, lenjerii, somiere si paturi, idei pentru amenajarea si renovarea dormitorului si utilizari ale cele mai linistite camere din casa.

Elementele asentiale ale unei amenajari dormitor

Paturile duble sunt esenta oricarui dormitor odihnitor, iar saltelele confortabile completeaza admirabil  ansamblul. Cu cadru clasic din lemn sau cu tapiterii luxoase, paturile duble sunt piesa centrala din dormitor si pentru ca nu se schimba foarte des, ar fi bine sa alegi unul solid, din materiale durabile.

Salteaua, pe de alta parte, este garantia unui somn odihnitor, iar alegerea ei este esentiala: producatorii ofera o miriada de texturi, duritati, materiale de umplutura si accesorii, pentru a te ajuta sa valorifici fiecare minut din fiecare noapte. Afla din aceasta categorie cum poti alege salteaua perfecta pentru tine si cate optiuni ai.

Asternuturile si pernele din materiale naturale asigura toata moliciunea si caldura necesare unui somn odihnitor. Poti verifica si pernele si pilotele din lana merinos de aici.

Functii complementare in dormitor

Vrei sa adaugi si alte functii dormitorului tau, in afara de cea clasica, de odihna? Aici afli cum ar fi sa ai biroul in aceeasi incapere cu dormitorul, sau ce ar insemna sa dormi alaturi de iubitele tale carti – sau orice alta colectie, daca veni vorba.

Daca nu ai spatiu suficient pentru un dormitor clasic, cu pat dublu, aici, in sectiunea Somn usor vei afla  ce alte solutii mai ai si cum sa le abordezi: pat rabatabil, par retractabil, canapea extensibila sau coltar extensibil.

Daca nu gasesti ce cauti si ai vrea sa afli, poti sa ne scrii un mesaj sau sa lasi un comentariu la articolul respectiv.