Cum eficientizezi spatiul din curte cu ajutorul unei copertine auto

Poate ca nu exista un garaj, poate ca spatiul nu permite crearea unuia sau pur si simplu este nevoie sau iti doresti montajul unei copertine auto pentru protectia masinii sau masinilor detinute. Si oricare ar fi motivul pentru instalarea acesteia, este important sa cunosti beneficiile modelelor de copertine din lemn inainte de a lua decizia de achizitie.

Copertine auto – beneficii, descriere, recomandari de montaj

In afara de faptul ca achizitionarea si intretinerea unei masini reprezinta o investitie considerabila, automobilul este si un bun de care ne folosim zilnic. De aceea, masina trebuie protejata constant, de precipitatii si de temperaturile scazute, in sezonul rece, dar si de razele solare puternice in sezonul cald.

Iata ce beneficii aduc modelele de copertine auto din lemn lamelar:

Copertina este inlocuitorul mai suplu al unui garaj

Nu toate spatiile permit crearea unui garaj, existand si situatii in care, pe langa un garaj, proprietarul doreste sa creeze si o extensie cu ajutorul unei copertine auto lemn lamelar, pentru a adaposti o a doua masina.

Copertinele auto pot fi montate si la sediul unei firme, pentru parcarea masinilor in siguranta. Proiectele de montaj pot fi diverse, consultantii firmelor specializate va vor indruma catre cea mai potrivita alegere.

Design spectaculos

Copertinele sunt realizate din materiale de calitate, procesul de executie fiind impecabil. La Eco House & Garden, o echipa de specialisti in domeniu va prezinta o colectie de copertine elegante, robuste, cu finisaje de exceptie, care indeplinesc cerintele de functionalitate cu exigentele de design.

Cele 5 modele se diferentiaza prin design, dar materialele utilizate pentru fabricare sunt de calitate ridicata.

  • Amintim copertinele Leon, care sunt modelele dintre cele mai populare, cu elemente arcuite, potrivite pentru a adaposti 1-2 masini, iar structura este conceputa pentru a permite montajul individual sau atasat de cladire.
  • Modelele Liam si copertinele Noah  sunt caracterizate de combinatia liniilor drepte cu cele arcuite.
  • Toate modelele mentionate apartin gamei ArchWood, destinata proiectelor de amenajare a gradinilor, curtilor, si sunt disponibile in diferite dimensiuni, in functie de necesitatile de spatiu.

Protectie pe tot parcursul anului

Gratie acoperisului copertinei, razele de soare si precipitatiile nu vor mai afecta vopseaua si componentele expuse ale masinii. In afara de protejarea contra conditiilor meteo, o copertina protejeaza suprafata si de murdarie, praf.

Copertine auto din lemn lamelar

De ce sa optezi pentru copertine auto realizate din lemn lamelar?

Modelele actuale de copertine auto sunt realizate din lemn lamelar si pot fi montate individual intr-un spatiu generos, dar permit si atasarea de garaj sau de peretii constructiei (cladire – spatii de birouri sau locuinta – casa), fapt care reprezinta principalul avantaj al generatiei noi de produse de acest tip. Prin urmare, in functie de preferinte si spatiul de care dispuneti, va puteti consulta cu echipa de specialisti – producatori proprii pentru a stabili daca este potrivit un model standard sau este nevoie de crearea unuia personalizat, la comanda.

In plus, materialele de confectionare permit transmiterea de la producator catre client sub forma unui kit, facil de manevrat si de montat. Lemnul lamelar sau stratificat este cea mai potrivita varianta pentru produsele – domeniile mai complexe, pentru a reduce deteriorarea si riscurile utilizarii in conditii mai dificile (la exterior, supus precipitatiilor, temperaturilor ridicate si scazute, ciclurilor inghet-dezghet).

copertine auto din lemn lamelar
  • Functionalitate

Comparativ cu lemnul masiv, cel lamelar este recunoscut ca avand o calitate superioara – mai dur si mai rezistent.

  • Design special

Lemnul este unul dintre cele mai apreciate materiale utilizate in realizarea elementelor de constructi de amenajare, conferind spatiilor un aspect ingrijit. In cazul copertinelor auto, aspectul este extrem de important, avand in vedere faptul ca vor fi fie o extensie a casei, garajului, fie se va crea o constructie individuala, care va fi usor de remarcat in curte.

copertine auto din lemn

Pe www.copertine-lemn.ro – gasiti o oferta generoasa de modele actuale de copertine auto, variante standard sau la comanda, conform preferintelor si specificatiilor spatiului unde va fi montata.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.