Accesorii de baie smart: suple, multifuncționale și elegante

Unde pui telefonul când mergi la toaletă și nu ai poșetă sau rucsac? Cum rezolvi problema depozitării cosmeticelor într-un duș walk-în cu pereți de sticlă? Cum procedezi dacă în baia spațiului tău închiriat nu ai voie să faci modificări de durată? Răspunsul pe scurt este: cu niște accesorii de baie smart, genul pe care îl poți lua cu tine oriunde de duci și îl poți folosi ani la rând pentru că sunt extrem de durabile și elegante.

Sesizând toate problemele de mai sus, producătorii de obiecte sanitare au început să creeze accesorii de baie smart cu 2 sau 3 funcții încorporate, printre care și cea de susținere a micilor obiecte cu care ajungi, accidental sau intenționat, în baie și vrei să le știi în siguranță: telefon, chei, cărți, pliante, agende, etc.

Desigur că nu este o problemă pentru toată lumea, dar dacă ai o toaletă pentru oaspeți – și majoritatea oaspeților merg cu telefonul lor peste tot, ținându-l în mână – un astfel de suport poate că nu este o idee chiar așa de extravagantă.

Să vedem 2 modele de accesorii de baie care pot fi folosite și ca suport temporar de telefon, plus niște suporturi suple și arătoase pentru peretele de sticla al cabinei de duș.

Suport de pardoseală pentru hârtie și pentru telefon/carte/agendă

Suportul acesta nu trebuie fixat nicăieri: nici pe perete, nici pe pardoseală, putând fi amplasat și mutat după cum dorești. Este metalic, astfel încât are durabilitate considerabilă, iar finisajul negru este conceput să reziste în medii umede.

Profilul său este discret, dar este suficient de dur și echilibrat pentru a-și menține poziția și verticalitatea.

Sistemul de agățători și platforme este conceput pentru a susține:

  • Rola de hârtie în uz
  • 2 role de hârtie de rezervă
  • Telefon/agendă/carte sau orice mărunțiș ai nevoie să poposească temporar pe polița de 145 X 160 mm.
Suport hartie igienica pentru pardoseala si maruntisuri (peria WC nu este inclusa)

Suport de hârtie montat pe perete + poliță pentru telefon

Dacă ești mai familiar cu suporturile de hârtie montate pe perete, atunci această variantă este mai tentantă pentru tine. Există în nuanțele de alb și negru, asortată cu restul accesoriilor pentru camera de baie au cabine de duș și face doar atât: susține rola de hârtie în uz și orice mărunțișuri ai nevoie: telefon, chei, agendă, etc.

Platforma are o suprafață de 142 X 112 mm și are o mică margine de protecție orientată în sus.

O primești împreună cu kitul de montaj, iar finisajul negru / alb este extrem de rezistent la uzură și mediul umed.

Suport hartie igienica cu raft pentru telefon

Și al treilea accesoriu de baie pe care vrem să-l introducem în ambient este raftul metalic pentru peretele de sticlă al cabinei de duș.

Este atât de subțire ai aerian, încât aproape că nu îl observi – mai ales dacă este alb – dar este extrem de rezistent, fiind metalic și este finisat astfel încât de reziste ani de zile în mediul umed al băii.

Se poate monta pe interiorul sau exteriorul cabinei de duș, poate susține recipientele de cosmetice și are protecții de silicon pentru cantul peretelui de sticlă.

dus walk in cu accesorii baie minimaliste
Accesorii baie metal vopsit, design minimalist

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.