7 suporturi pentru flori inedite

Florile imbogatesc, purifica si lumineaza orice incapere, oricat de mica, iar daca spatiul este intr-adevar o problema, iata mai jos 7 moduri de a aranja plantele la interior. Cu putina rabdare, pricepere si daca va place sa mesteriti, aceste suporturi pentru flori pot fi facute chiar de dvs, folosind lucruri pe care le aveti deja in casa, intr-o dupa-amiaza ploiasa de sambata.

Aveti o scara veche din lemn si nu prea ii mai gasiti locul de cand ati cumparat-o si pe cea noua si stralucitoare din aluminiu? Iata mai jos un aranjament incantator pentru o terasa insorita.

01_scaraVa plac dantelariile cu aer vintage? Iata un mod interesant de a le asocia cu delicatetea panselutelor si cu cateva cutii de conserve.

02_cutii_conserve

Vezi Produsele recomandate

O scandura veche, cativa metri de sfoara si iata un mod inedit de a suspenda cateva ghivece de tavan.

03_suporturi_suspendate_lemn

Tot caldura lemnului a inspirat si acest aranjament, dar de data aceasta a fost asociat cu piele si cateva tinte.

Square Sconces Mason Jar DIY Project With Vases

Lemn, cateva coliere metalice si un pic de munca: si iata un alt aranjament floral incantator, sau o solutie pentru a creste plante la interior.

05_borcane

Recicleaza borcane sau recipiente vechi de parfum: o vopsea cu tenta de bronz, o pensula si un pic de sfoara, si dati culoare unui perete prea alb.

06_recipiente_parfum

Folositi structura de sarma a unei lanterne de gradina ca suport pentru o planta cataratoare: va arata spectaculos cand planta va fi acoperit toata structura!

07_lanterna_gradina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X