5 motive pentru care să folosești tapet în decorarea casei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Beneficiile de a alege tapetul pentru decorarea casei tale sunt numeroase. Cel mai evident dintre ele este diversitatea de modele de tapet care ți se pun la dispoziție. De asemenea, poți varia modul în care să amplasezi tapetul în cameră. Astfel, nu este obligatoriu ca toți cei 4 pereți ai încăperii să fie complet acoperiți cu tapet. Totodată, tapetul exprimă personalitatea ta. Dacă te gândești din perspectiva practică, tapetul este ușor de curățat, pe lângă acest lucru, modelul pe care îl are desenat face dificil de observat o pată. Tapetul este de luat în considerare pentru a-ți decora casa: află mai multe avantaje.

1. Efort minim, rezultat maxim

Indiferent de stilul pe care dorești să îl abordezi în decorare, modern, minimalist, clasic, tapetul poate fi ușor ales în concordanță cu atmosfera pe care vrei sa o creezi, având la final impactul dorit. Cu ajutorul tapetului poți scoate în evidență piesele de mobilier sau cele decorative, este la latitudinea ta cum te joci cu petele de culoare, însă cu siguranță tapetul va crea un decor special, o textură inedită pereților și un altfel de impact întregii camere.

2. Economic

Dacă dorești să oferi încăperii o notă specială precum elemente de piatră, lemn sau caramidă, însă aceste materiale se dovedesc a fi prea scumpe, atunci tapetul este soluția. Avantajul tapetului este că se găsește în diferite variante. De exemplu, tapetul care imită piatra poate fi un înlocuitor pentru faianța din bucătărie sau poate aduce o notă rustică în living.

3. Simplu de aplicat

Vopsirea pereților durează și implică atenție acordată pieselor de mobilier din jur. Acestea trebuie acoperite pentru ca vopseaua să nu sară pe ele. De asemenea, există riscul să nu se obțină chiar tonul de culoare la care ai visat. În cazul tapetului, dacă ai ales unul de calitate și un specialist care știe să il aplice, într-un timp scurt pereții camerei vor crea o atmosferă cu totul aparte.

Vezi aici ghidul complet Cum se montează tapetul si despre usurinta in utilizare a tapetului Vlies

4. Design creativ

Este cert că un tapet are o doză mult mai mare de creativitate. În cazul vopselei de pereți ești mult mai restrâns. În schimb, gândește-te pentru camera copilului, impactul vizual pe care îl vei crea cu un tapet, în detrimentul vopselei lavabile. Cum ar fi, așadar ca pe pereții din camera celui mic să fie Tom și Jerry și nu o simplă culoare uniformă, pală.

5. Senzația de mai mult spațiu

De multe ori ne dorim să amenajam o cameră în așa fel încât să obținem iluzia optică de mai mult spațiu. Ține cont că la acest lucru te poate ajuta și tapetul. De exemplu, un model de tapet cu dungi verticale este recomandat. Tapetul texturat în tonuri deschise este și el o varianta de luat în considerare.

Așadar, ține cont de tapet, vei vedea că variantele sunt diverse, pe placul chiar și celor mai exigente gusturi. Spor la decorat!

Ultimele produse listate in magazin:

Newsletter Sporul casei

Primesti noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Intreaba Specialistul

Recomandari Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.