5.000 de copăcei plantaţi în Teleorman cu ajutorul Daikin România şi al Asociaţiei MaiMultVerde
1 comentariu

Dainkin România s-a alăturat Asociaţiei MaiMultVerde şi a participat sâmbătă, 22 octombrie, la o acţiune de plantare prin care o zonă afectată de surpări şi alunecări de teren din Videle, judeţul Teleorman s-a îmbogăţit cu 5.000 de copăcei plantaţi in scop de reabilitare.

Reprezentanţii Daikin, angajaţi şi parteneri deopotrivă, au fost voluntari în această acţiune şi sâmbătă, timp de 8 ore, au plantat zeci de puieţi, fiecare purtând o eticheta personalizată cu numele companiei.

„Ne-am alăturat acestei acțiuni din dorința de a ne implica în proiecte în beneficiul comunității, iar cum astfel de activități necesită un efort comun, am apelat și la sprijinul partenerilor noștri. Cu toții am crezut cu putere în această ințiativă și ne-am dorit să conturăm cu propriile mâini povestea unui viitor mai verde pentru noi și generațiile viitoare.”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe – România.

Programul Fă cadou un copac

“Programul <Fă cadou un copac!> a început în decembrie 2010, de la necesitatea strângerii de fonduri pentru împădurirea României, iar până în prezent, peste 2.000 de persoane și zeci de companii au susținut această campanie. Sâmbăta trecută a avut loc cea mai frumoasă plantare din acest an, realizată alături de reprezentanții Daikin și voluntarii MaiMultVerde. Donațiile cumulate, alături de cea oferită de Daikin și partenerii săi, au asigurat succesul  acestei acțiuni”, a declarat reprezentantul Asociației MaiMultVerde.

Vezi Produsele recomandate

Daikin și partenerii săi au participat activ la acțiune

Daikin România și partenerii săi din întreaga țară au contribuit la atingerea targetului stabilit de Asociația MaiMultVerde, acela de a împăduri o zona dezafectată cu 5.000 de copaci, prin donarea a peste 1.400 de puieți, în valoare de peste 14.000 lei. Restul donațiilor au fost susținute prin campania de strangere de fonduri a asociației sau prin donațiile altor voluntari.

Printre partenerii Daikin care s-au alăturat acestei cauze prin donații către Asociația MaiMultVerde se regăsesc: Avi Compact, Amber Technologies, Aldo Defcool, BL-ZS CONS, Climatico.ro, DAAS, G.K. System, Netcom Activ, Rov Heiz Consult, Sildor Total Serv, TEHNOPRO CLIMA, Tin Lavir.

1 Comentariu

 1. Burtea Manuela 26/06/2017 Răspunde

  Felicitari si la cat mai multe plantari; sa speram ca nu mai dam austriecilor de pomana arborii nostri .
  Tare mult as dori sa stiu daca detineti informatii despre perdeaua de salcami din Oltenia. Mai exista sau nu?????

  Multumesc frumos!

  Cu respect,
  Manuela Burtea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X