Expozitie cu obiecte pentru spatiul baii de la Roca
0 comentarii

In perioada 2-9 aprilie 2015, suntem invitati sa vizitam expozitia Roca Novelties 2015, Noi Orizonturi, gazduita de Institutul Cervantes.

Este prima expozitie deschisa in Romania de catre Roca si este un bun prilej pentru publicul roman sa intre in contact cu ambinetul Roca: imbinare eleganta a ultimelor tehnologii si noilor tendinte in design, tinand in acelasi timp cont de latura practica si nevoile societatii de azi.

Produsele promit noi solutii si experiente pentru camera de baie, de la siguranta sporita in exploatare, pana la economisirea energiei si apei.

In cadrul expozitiei sunt prezentate ultimele tehnologii Roca, dar si cele mai bune produse vandute in Romania.

Spre exemplu, compania va aduce in cadrul expozitiei WC-ul Clean Rim, cel mai igienic si sustenabil model de toaleta de la Roca. Solutia compacta de toaleta permite o economie de apa de pana la 30% datorita tehnologiei si designului.

Roca_Clean Rim

Roca_Clean Rim_flush

Bateriile de lavoar sau dus, capetele de dus, moderne, elegante si eficiente au fost create pentru o bune economisire a apei si energiei si sporitea confortului.

Unele dintre cele mai bine vandute produse in Romania sunt cele din colectia Debba. Colectia vine intr-o varietate de dimensiuni si culori, avand un puternic caracter versatil, putand fi integrata in spatii standard sau compacte, perfect adaptabila oricarei configuratii.

Roca_Debba_ambient_stejar texturat

Pentru mai multe amanunte, vizitati Expozitia Roca de la Institutul Cervantes, de pe 2 pana pe 9 aprilie 2015.

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.