Black Friday pentru casa ta: mobilă cu TVA cadou şi reduceri de până la 50%

Black Friday pentru casa ta: mobilă cu TVA cadou şi reduceri de până la 50%

În perioada 23 – 30 noiembrie, Casa Rusu va derula campania Black Friday prin care ne oferă reduceri semnificative de pret și eliminarea TVA-ului pentru întreaga gamă de produse. 

TVA cadou 

În cursul săptămânii 23-30 noiembrie,  vizitatorii celor 28 de magazine Casa Rusu, dar şi clienţii magazinului online, vor beneficia de tăierea TVA-ului pentru sute de produse din ofertă: ansambluri de mobilier pentru dormitoare, bucătării, camere de tineret, living-uri, dar și mic mobilier, tapițerii și decorațiunile interioare din gama Cassima.

Numărul de produse incluse in promoție depășește 20.000 de bucăți, în toate cele 28 de magazine din reţea și magazinul online.

Casa_Rusu_biblioteca-etna
Biblioteca ETNA

Reduceri de până la 50% la foarte multe produse

Tot în această perioadă, compania pune la dispoziția clienților și o serie de produse speciale de mobilier și decorațiuni cărora li se vor aplica reduceri de 40% şi 50%. Din această categorie nu vor lipsi produse precum biblioteci, dulapuri, dormitoare sau decoraţiuni.

În acest fel, dormitorul AIDA, al cărui preț, în mod normal, ajunge la 2.798 lei, va putea fi achiziționat, în perioada de referință, la doar 1.399 lei. De asemenea, modelul de bibliotecă  ETNA va fi redus de la 3.200 lei la 1.920 lei. Şi vasele ceramice vor fi reduse cu 50%, având preţuri cuprinse între 35 si 59 de lei.

Casa_Rusu_dormitor-aida
Dormitor AIDA

„Știm cât de importantă este alegerea mobilierului şi a decoraţiunilor și, din acest motiv, am decis ca Black Friday la Casa Rusu să se întindă pe o perioadă de o săptămână, astfel încât clienții noștri să poată face cea mai bună alegere, bazată pe criterii relevante, fără a fi constrânși de timp”, a completat Cristian Rusu.

Casa_Rusu_coltar-oliver
Coltar OLIVER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.