Black Friday la produse de grădină 18-25 noiembrie 2016

Black Friday la produse de grădină 18-25 noiembrie 2016

Te invităm să urmăreşti cu încredere perioada Black Friday la produse de grădină între 18 şi 25 noiembrie 2016 pe Gardenpedia! Este o ocazie bună să-ţi înnoieşti inventarul de unelte şi utilaje pentru grădină, sau poate să îţi cumperi utilajul pentru grădină a cărui lipsa o simţi tot mai imperios de la an la an.

Verifică reducerile la unelte şi utilajele de aici în perioada 18 – 25 noiembrie 2016 şi s-ar putea să găseşti ceva ce aştepţi de mulţi ani să îţi cumperi pentru grădina ta.

Vor fi reduceri substanţiale la unelte de zăpadă, aparate de pulverizare, furtunuri pentru grădina, coase, aspersoare, echipamente pentru amenajarea iazurilor, vase pentru hidrofoare, programatoare pentru irigaţii, ghivece pentru plante şi multe altele.Pregăteşte-te pentru sezonul rece

Deoarece vrei să fii pregătit pentru sezonul rece, Gardenpedia îţi pune la dispoziţie freze de zăpadă, lopeţi şi tot felul de alte accesorii.

Freze pentru zapadaUnelte pentru zapada si gheata: lopeti, impingatoare, spargatoare
Freze pentru zapada de diferite capacitatiUnelte pentru zapada si gheata: lopeti, impingatoare, spargatoare

 

Poţi începe să proiectezi iazul pentru la anul. Dotările le găseşti aici

Pentru că eşti om gospodar şi prevăzător, o mulţime de echipamente pentru amenajarea iazurilor te aşteaptă să îţi decorezi grădina mult visată de cum se va topi zăpada.

dotari-iaz
Filtre si aeratoare pentru iazuri

 

Grădinărit fără griji înseamnă irigaţii de calitate

Fă o vizită şi în secţiunea de aspersoare unde am pregătit special pentru tine o gamă nouă, Rain Bird, în care vei descoperi noile programatoare pentru irigaţii.

irigatii-rain-bird
Sisteme de irigatii Rain Bird

 

Nu ai mutat încă plantele la interior? Dacă îţi trebuie ghivece noi, verifică şi asta

Nu am uitat nici de ghivecele pentru plante, mai ales că pe timpul iernii ele trebuie mutate şi protejate de temperaturile scăzute.

Ghivece diferite forme si dimensiuni
Ghivece diferite forme si dimensiuni

 

Reduceri suplimentare pentru plata cu cardul!

Cum îmbulzeala din magazine nu ţi-a fost niciodată pe plac şi ai fost mereu adeptul comezilor online, Gardenpedia îţi răsplăteşte fidelitate cu 3% reducere la orice plată online cu cardul bancar!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 99 lei!

Chiar dacă vei avea un coş de cumpărături “cu greutate”, Gardenpedia îţi oferă posibilitatea să beneficiezi de transport gratuit, pentru orice comandă mai mare de 99 de lei!

Happy Black Friday la produse de grădină pe Gardenpedia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.