Black Friday la piatră naturală vineri, 18 noiembrie 2016

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Piatraonline anunţă Black Friday la piatră naturală pentru 18 noiembrie 2016, cu reduceri de până la 80% la peste 100 de produse din marmură, travertin, granit, ardezie flexibilă, adezivi sau soluţii de impermeabilizare.

Oferta însumează peste 20.000 mp de materiale de construcţii din piatră naturală şi se vor găsi pe stoc în showroom-ul Piatraonline, vineri 18 noiembrie 2016.Produsul vedetă: ardezia flexibila SKIN

Una dintre cele mai moderne soluţii de decor şi produsul-vedetă al campaniei este ardezia flexibilă SKIN, piatră flexibilă cu aspect unic şi natural. Disponibil în diverse nuanţe, acest produs îşi face loc cu uşurinţă în orice spaţiu din casă. Mai mult decât atât, ardezia flexibilă este un material inovator cu o rezistenţă mare la schimbare, ce nu se deteriorează la razele UV şi nici sub influenţa apei. Ardezia flexibilă poate îmbrăca acele suprafeţe care se doresc a fi puse în valoare: obiecte de mobilier, obiecte de decor, panouri decorative şi multe altele.

Ardezie flexibila SKIN: placare insula si dulapuri bucatarie. Sursa imagine: http://www.slate-skin.com/.

Orice proiect devine posibil când preţurile scad atât de mult

„Sub conceptul Reduceri imposibile pentru proiecte posibile, ne asigurăm clienţii că orice proiect de amenajare sau reamenajare devine posibil atunci când preţurile scad atât de mult. Încurajăm creativitatea şi susţinem ideile clienţilor noştri. ” – Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner Piatraonline.

Oferta Black Friday la piatră naturală este valabilă 24 ore!

Oferta este valabilă doar în data de 18 noiembrie, timp de 24 h pentru magazinul online www.piatraonline.ro/blackfriday şi în intervalul 9:00 – 21:00 în showroom-ul din Bucureşti. Toate comenzile vor fi livrate începând cu ziua de 18 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare.

Happy Black Friday!

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.