Birou acasă: 10 amenajări care te ajută să duci treburile la bun sfârșit

casa-pe-un-singur-nivel-interior-birou 1
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă lucrezi de acasă, ai un al doilea job sau încă mai taskuri de finalizat după ce familia merge la culcare, un birou acasă bine organizat este mană cerească. Fie că este o bucată de blat, un birou ascuns într-o debara, un colț de cameră sau o cameră întreagă, ai nevoie de acel spațiu bine definit dacă vrei să-ți conduci business-ul de acasă, să-ți duci treburile la bun sfârșit, sau pur și simplu să plătești facturile și să-ți verfici corespondența în liniște și ordine.

Și pentru că este acasă, acest colț, sau cameră, sau simplu birou trebuie să fie bine delimitat și organizat pentru a ne putea concentra la capacitate maximă și a nu trebui să revenim asupra aceleași sarcini de 2 ori.

Uite 10 idei pentru un birou acasă spectaculos, dar comod! Le-am descoperit anul trecut, în timp ce pregăteam pentru tine niște proiecte de case la fel de interesante. De fapt, foarte puține proiecte de amenajare din ultimii ani nu includ și un birou, ceea ce indică destul de clar care sunt tendințele!

1.Biroul unei doamne care și-a contruit o casă de 70 mp pe 2 nivele

Această doamnă nu are familie, dar primește des vizitatori și clienți acasă, prin prisma meseriei sale de artist grafic. Căsuța în sine este mică și funcțională, așa cum multe din casele din panouri sandwich, iar biroul se află în partea cea mai înaltă a casei, chiar deasupra acoperișului și are vedere asupra livignului și bucătăriei de la parter.

Din cauza restricțiilor de înălțime casa are o organizare pe verticală foarte interesantă, iar această cameră deschisă care este biroul beneficiază de toată lumina și intimitatea de care are nevoie, în virtutea arhitecturii sale. Proiectul complet aici.

birou casuta de 70 mp

2.Birou simplu și funcțional într-un apartament cu o poveste încântătoare

Acest apartament din București a fost reamenajat complet pentru a face loc celor 2 fetițe înfiate de cuplul care îl deține. Pe lângă asta, apartamentul trebuie să adăpostească tot echipamentul outdoor al acestei familii active, dar și pentru biroul tatălui care lucrează adesea de acasă. Dormitorul matromonial este o combinației interesantă pentru toate acestea: (Proiectul complet aici.)

birou dormitor matrimonial

3.Apartament elegant din București, cu un birou pe măsură

Acest apartament, locuit deocamdată doar de 2 adulți, a permis amenajarea unei camere întregi pe post de birou acasă și camera de oaspeți (canapeaua este extensibilă), iar imaginea vorbește de la sine despre ce înseamnă o combinație reușită între spațiul disponibil, bunul gust și funcționalitate. Proiectul complet aici.

Miso Architects amenajare moderna apartament Bucuresti birou 1

4.Birou pentru lucru și pentru a admira priveliștile

Această casă a fost construită pentru a valorifica la maxim locația și priveliștile iar asta se vede chiar din organizarea și orientarea biroului (Proiectul complet aici.):

casa pe un singur nivel interior birou

5.Mic, eficient și curat

Poate un pic prea sobru pentru unele gusturi, sau poate că în această imagine nu este finalizată amenajarea, acest birou cu fereastra lui înaltă îndeamnă la contemplare, introspecție și concentrare. Proiectul complet aici.

6.Simplu și practic

Simplu și practic, ca întreg proiectul: biroul acesta este asociat cu zona de activități a copiilor, dar este amplasat  totuși într-o arie a casei – ieșire secundară – puțin circulată și foarte luminoasă (Proiectul complet aici.):

casa cu 2 dormitoare stil scandinav 4 birou

7.Biroul ca parte a livingului

Acest birou este parte a livingului, dar nu ai putea niciodată să îl confunzi cu altceva, atât datorită poziției cât și a delimitării foarte clare de restul camerei. Proiectul complet aici.

8.Birou în living cu blat extensibil

Tot parte a livingului, dar cu blat extensibil și mai clar delimitat datorită rafturilor cu cărți de deasupra, acest birou acasă este tot ce trebuie pentru locatara acestui apartament, creatoare de bijuterii, și soțul ei. Proiectul complet aici.

apartament decorat cu elemente din alama 1 birou

9.Un simplu blat suspendat

Oricât de mic ar fi, este nevoie de el, iar aici un simplu blat suspendat pe peretele dormitorului este biroul familiei. Proiectul complet aici.

10.Birou și loc de odihnă

Această soluție este tot un combo, pe cat de util pe atât de plăcut: micul birou din acest proiect este combinat cu o comodă zonă de odihnă pentru proprietar. În fond este o casă de vacanță! Proiectul complet aici.

modernizare casuta veche 11 birou pat

Newsletter Sporul casei

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.