Bicicleta pentru copii, construita din covoare reciclate

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

De parca nu ar fi suficient ca s-au gandit la o bicicleta pe care copilul sa o poata utiliza din momentul in care merge in picioare pana ce intra la scoala, dar Wishbone Design Studio din Noua Zeelanda s-au gandit sa faca o bicicleta pentru copii din materiale reciclabile, mai precis din covoare uzate. Ne invatam copiii sa faca sport si sa traiasca sustenabil in aceasi timp!

bicicleta_3_in_11

bicicleta_3_in_12

Bicicleta in sine este super-ajustabila, transformand-se din 1) tricicleta care se impinge cu picioarele, la 2) bicicleta fara pedale pentru copilul mic si in cele din urma in 3) bicicleta pentru prescolar. Sistemul omologat rotafix permite toate aceste treceri in mod elegant si usor, in acelasi timp regland si inaltimea bicicletei, de la 23 la 51 cm.

bicicleta_3_in_13Spre deosebire de modelul original, construit din lemn, acesta este construit 100% din covoare reciclate. Recomandata copiilor intre 1 si 6 ani, bicicleta se poate personaliza cu diverse sticker-e, numele copilului, culori diferite pentru manere si scaun. Site-ul invita atat la achizitii, cat si la gasirea de noi parteneri de afaceri.

bicicleta_3_in_14

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.