Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Beko: tehnologii inovatoare în casa ta și în 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Beko, brandul cu cea mai dinamică evoluție din Europa, anunță în cadrul IFA 2018 noi tehnologii inovatoare și produse în categoriile de mașini de spălat rufe, aparate de gătit, aparate frigorifice și mașini de spălat vase, precum și electrocasnice de mici dimensiuni.

Cele mai recente inovații în materie de tehnologii de vârf și produse sunt în linie cu ultimele tendințe globale și îmbină designul ingenios și soluțiile sustenabile. Noua gamă de tehnologii inovatoare este concepută pentru a permite noilor generații să trăiască mai sănătos, având la dispoziție soluții inteligente pentru fiecare activitate casnică.

Tehnologia AquaTechTM:  cicluri de spălare cu până la 50% mai rapide

Nu o dată s-a întâmplat să fim nevoiți să așteptăm finalizarea ciclului de spălare a hainelor și să pierdem timp prețios. De aceea, Tehnologia AquaTechTM ne oferă cicluri de spălare cu până la 50% mai rapide, prin valorificarea puterii naturale a apei. Această tehnologie inovatoare asigură un proces de spălare blând cu țesăturile, dar eficient, care înlocuiește mișcările standard de rotație cu mai multă mișcare a apei în interiorul cuvei. Acest lucru înseamnă timp prețios câștigat, fără compromisuri în ceea ce privește curățarea eficientă a hainelor.

Cuptorul Combi Steam +  asigură gătitul în totalitate cu abur

Cuptorul Combi Steam + asigură gătitul în totalitate cu abur, printr-un sistem de injecție multipunct, care asigură un proces de gătire uniform și sănătos. Cu o gamă amplă de opțiuni, cuptoarele Combi Steam + sunt potrivite pentru pregătirea unei multitudini de preparate culinare și oferă o experiență inedită chiar și celor care gătesc doardin pasiune. Afișajul TFT interactiv completeazăexperiența de gătit, făcând totul mai simplu, intuitiv și rapid.

Hota T-Shape: senzor pentru detectarea temperaturii generate de plită

Hota T-Shape cu senzor de temperatură creează condiţiile optime astfel încât atenţia să fie direcţionată către pregătirea preparatelor culinare preferate. Senzorul detectează orice modificare a temperaturii generată de plită și ajustează ventilația în consecință, asigurând un mediu de gătire fără stres.

FlameAdjust™ : gătit pe 9 niveluri de putere

Tehnologia FlameAdjust™care echipează plitele Beko oferă nouă niveluri de putere, pentru gătirea corespunzătoare a alimentelor.

PractiClean™: plite mai ușor de curățat

Odată terminat procesul de gătit, tehnologia PractiClean™ face ca plitele din oțel inoxidabil să fie de zece ori mai ușor de curățat. Astfel, timpul alocat înaintecurățatului plitei poate fi dedicat obiceiurilor și activităților sănătoase.

FreshGuard® neutralizează moleculele de miros neplăcut din frigider

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai utilizate electrocasnice și totodată sunt expuse bacteriilor dăunătoare. Tehnologia FreshGuard® neutralizează moleculele de miros neplăcut prin intermediul unui filtru special și a LED-urilor UV și contribuie la păstrarea proaspătă a alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp.

DoorAssist®: deschiderea şi închiderea automată a ușii frigiderului printr-o atingere

Pentru că nu o dată am fost în situația de a avea mâinile ocupate când “jonglăm” în bucătărie, tehnologia DoorAssist® face posibilă deschiderea şi închiderea automată a ușii frigiderului printr-o atingere ușoară a mânerului.

AutoDosing eliberează cantitatea exactă de detergent

Tehnologia AutoDosing care echipează noile mașini de spălat vase Beko simplifică semnificativ procesul de spălare a vaselor: în funcție de programul de spălat vase selectat, se eliberează o cantitate exactă de detergent necesară pentru a obține cel mai bun rezultat. Astfel, în compartimentul dedicat se poate stoca o cantitate de detergent și agent de clătire suficientăpentru o perioadă de o lună.

Tehnologia Vacuum împiedică pierderea uzuală a nutrienților din fructe și legume

Noua gamă de blendere Beko vine cu tehnologia Vacuum, care împiedică pierderea uzuală a nutrienților din fructe și legume, ca urmare a procesului de oxidare.  Această tehnologie asigurăvaloarea nutritivă maximăapreparatelor, acestea păstrându-șiproprietățile pentru o perioadă mai lungă de timp. Comparativ cu un blender standard, Blender Vacuum păstrează cu 40% mai mult din vitamina C conținută de fructe sau legume, astfel preparatele vor avea un gust mai bun și o textura mai fină, chiar și atunci când sunt depozitate peste noapte

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Un comentariu la „Beko: tehnologii inovatoare în casa ta și în 2018”

  1. Am trecut printr-un incendiu de apartament cauzat de un televizor beko, asa ca , de cate ori am ocazia, sfatuiesc pe oricine sa nu ia in considerare aceasta marca.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.