Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

BCA-ul, ideal în construcţiile unde se cere consum energetic redus, protecţie la incendii şi izolare fonică

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Care sunt principalele cerințe ale clienților din industria ospitabilității? Intimitate, confort și servicii impecabile.

Care sunt cerintele investitorilor  în unități de cazare? Costuri minime de administrare a clădirilor,  soluții de arhitectură și design atractive și siguranță din toate punctele de vedere.

Materialele de construcție utilizate în realizarea celor mai de succes hoteluri joacă un rol foarte important în asigurarea tuturor acestor condiții.

Vom vedea mai jos trei exemple de unități hoteliere realizate cu materiale de zidărie din BCA si motivele pentru care acestea au fost alese.
Hotelul Sky Blue, Ploiești

Hotelul Sky Blue este amplasat la o mică distanță de Ploiești și face parte dintr-un centru de activități de recreere și evenimente. Hotelul este destinat clienţilor business şi celor interesaţi de turismul de wellness şi sănătate.

O construcție metalică existentă reconvertită și o construcție pornită de la zero compun acest hotel, dezvoltat în jurul unei curți interioare ce cuprinde o piscină, terasă de vară și alte multe spații plantate.

Obiectiv urmarit: consum energetic minim. Toate materialele de construcție alese respectă acest deziderat.

Dacă pe acoperișul hotelului au fost montate panouri solare care nu sunt vizibile de la nivelul solului, pentru realizarea pereților a fost ales produsul care oferă cel mai înalt coeficient de izolare termică la nivelul zidăriei, respectiv blocurile de zidărie YTONG.

hotel-sky-blue1
Sursă foto: booked.net

Beetham Tower, Manchester

Un proiect inedit devenit simbol al orașului Manchester este clădirea Beetham Tower. Clădirea mai este denumită Hilton Tower, pentru ca Hotelul Hilton ocupă 22 de etaje din cele 47 ale clădirii.

Beetham Tower, cu cei 167 metri ai sai, este cea mai înalta clădire din Marea Britanie, din afara Londrei. Hotelul Hilton Manchester Deansgate are 259 de camere care oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru turiștii care îi trec pragul.

Obiective urmărite: siguranţă la incendii şi izolarea fonică foarte bună.

In plus, BCA-ul  YTONG a fost preferat pentru greutatea redusă care nu încarcă structura și permite construcții ample pe verticală.

hotel-beetham-tower1
Sursă foto: gedlaundrychutes.co.uk

Hotelul Four Seasons din Shanghai

Hotelul Four Seasons din Shanghai este un etalon în asigurarea unor condiții de lux pentru oaspeții săi. Amplasat în inima centrului istoric al Shanghaiului, această clădire cu 37 de etaje oferă camere și servicii de lux care includ facilități precum centre de SPA somptuoase și o selecție amplă de restaurante renumite. Proiectul inițial prevedea aici construcția unei clădiri de birouri. Transformarea clădirii în hotel de lux a venit într-o fază ulterioară.

Obiectiv urmărit: eficientizarea costurilor de adminstrare a clădirii.

BCA-ul YTONG asigură oaspeților un confort superior prin faptul că este un material natural și mineral 100% permițând reglarea nivelului de umezeală la interior.

Materialele de construcție utilizate au permis eficientizarea costurilor de administrare ale clădirii . Proprietarii își pot concentra, astfel, toate eforturile pe seriviciile oferite clienților transformând timpul petrecut aici într-o experiență memorabilă.

hotel-four-season1
Sursă foto: hok.com

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.