Baterii de lux pentru baie, cu design cubic

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Celebrand minimalismul in cea mai pura forma, designul cubic confera un caracter puternic bailor cosmopolitane printr-o armonie estetica. Eleganta moderna a acestei tendinte de design asigura un caracter distinct, cu detalii precise. In sprijinul designerilor si clientilor care doresc realizarea pana in cel mai mic detaliu a acestui stil, GROHE ofera o gama completa de baterii, dusuri si sisteme de dus, accesorii, placute de actionare pentru sistemele sanitare si, mai nou, chiar baterii cu termostat cu design cubic.

100% design in unghiuri drepte

Noua baterie cu termostat Grohtherm Cube, cel mai nou produs al gamei cubice GROHE, reuneste la un nivel superior designul, confortul, siguranta si utilizarea responsabila a resurselor de apa. Designul cubic si plat al acestui termostat modern, compus din manere cu unghiuri drepte si din rozetele corespunzatoare, atrage atentia prin liniile curate si geometrice. Pipa suplimentara extra lata a bateriei de cada, o prelungire perfecta a corpului bateriei, da forma apei si o transforma intr-o cascada. Atat termostatul de baie, cat si cel de dus, au ca accesoriu etajera EasyReach™ ce poate fi montata foarte usor. Aceasta etajera permite depozitarea recipientelor de sampon, gel de dus sau sapun.

O serie de tehnologii au fost inglobate in Grohtherm Cube, in special GROHE TurboStat®, care mentine in echilibru presiunea apei, asigurand o temperatura constanta pe tot parcursul dusului. In acelasi timp, GROHE SafeStop previne cresterea accidentala a temperaturii apei peste 38°C. In plus, bateria de dus cu termostat dispune si de GROHE EcoButton, care are drept scop economisirea apei si a energiei ori de cate ori aceasta este utilizata. In mod similar, bateria de baie este prevazuta cu functia GROHE AquaDimmer Eco®, ale carei simboluri indica evident modul de functionare economica.

[one_half][/one_half][one_half_last]

Baterii termostatate pentru cada si dus

  • design minimalist
  • manere ergonomice
  • temperatura constanta pe tot parcursul dusului
  • economisirea apei  [/one_half_last]

Formula estetica

Asemenea modelelor de termostat pentru baie si cada montate aparent, gama include unitati incastrate in perete cu manere ergonomice in unghi drept, montate intr-o placa-suport cu design cubic. Sistemul de dus Euphoria Cube completeaza gama prin dusul fix GROHE Rainshower® Allure, para de dus Euphoria Cube Stick si bateria cu termostat Grohtherm Cube. Pentru o solutie cubica integrala, GROHE ofera si setul de dus Euphoria Cube ca un pachet complet ce include si o baterie cu termostat Grohtherm Cube.

Indiferent de modul de montare, coordonata numai cu armaturi cubice din gama EuroCube sau ca o completare la alte modele geometrice de baterii, noua gama Grohtherm Cube ofera optiuni unice de design pentru baile minimaliste.

GrohTherm_ZZH_T19958Z02_000_01

GrohTherm_ZZH_T34488Z01_000_01

GrohTherm_ZZH_T34497Z08_000_01

GrohTherm_ZZH_T34502Z03_000_01

[one_half][/one_half][one_half_last]

Baterii termostatate pentru cada si dus

  • design minimalist
  • manere ergonomice
  • temperatura constanta pe tot parcursul dusului
  • economisirea apei

[/one_half_last]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.