Ateliere speciale pentru Ziua Femeii, pe 7 martie, in toate magazinele Hornbach - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Ateliere speciale pentru Ziua Femeii, pe 7 martie, in toate magazinele Hornbach - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Ateliere speciale pentru Ziua Femeii, pe 7 martie, in toate magazinele Hornbach

Pentru a sarbatori Ziua Femeii, Hornbach va organiza o serie de ateliere practice speciale pentru doamne si domnisoare. Acestea vor avea loc in 7 Martie, in toate cele cinci magazine ale retailerului din Bucuresti, Brasov si Timisoara.

„Femeile care isi doresc sa afle secretele gradinaritului si cateva tehnici creative pentru obtinerea decoratiunilor interioare sunt invitate, pe 7 Martie, in toate magazinele Hornbach. Am ales aceste doua tematici pentru ca tot mai multe cliente sunt preocupate de cultivarea legumelor si a plantelor aromatice. De asemenea, la Hornbach exista un interes constant pentru produse din departamenul hobby ceea ce dovedeste dorinta clientilor de a se relaxa in mod activ si de a aduce o nota personala in decorarea locuintei” – Mugurel Horia Rusu, Directorul General  Hornbach Romania.

Fiecare dintre cele trei activitati va dura aproximativ o ora, participarea fiind gratuita, iar Hornbach va pune la dispozitie toate materialele necesare. In plus, toate doamnele si domnisoarele care vor vizita magazinele Hornbach in weekendul 7 – 8 martie, se vor bucura de surprize din partea echipei Hornbach.

Programul si locatiile activitatilor din 7 martie:

Ora Bucuresti Berceni Bucuresti Militari Bucuresti Balotesti Brasov Timisoara
10:00 Atelier gradinarit Arta decorativa Atelier gradinarit Arta decorativa
12:00 Arta decorativa
14:00 Arta decorativa Atelier gradinarit Atelier copii Atelier gradinarit
17:00 Arta decorativa Atelier gradinarit

 

Numarul de locuri pentru fiecare atelier va fi limitat, astfel incat participantele au posibilitatea de a se inscrie din timp la adresa ateliere@hornbach-romania.ro, si la telefon 0747.020.134, pentru magazinele din Bucuresti si Timisoara, sau la telefon 0723.671.307, pentru magazinul din Brasov.

 In ce constau atelierele

In cadrul atelierelor de gradinarit participantele vor afla secretele cultivarii plantelor aromatice, de la insamantare, pana la recoltare. De asemenea, ele vor afla cum se pot bucura de plante si legume de primavara, sanatoase si gustoase, culese chiar din gradina proprie. In magazinul din Brasov, la partea practica, clientele vor invata sa realizeze un ghiveci prin traforaj si cum sa il decoreze folosind aparatul de pirogravura.

La atelierul de arta decorativa doamnele vor invata cum pot fi realizate diverse obiecte pentru infrumusetarea locuintei folosind tehnica servetelului, sau cum pot decora o trusa de unelte folosindu-se de pictura cu ceara si pirogravura.

In plus, in magazinul din Brasov, copiii care vor veni la ateliere, vor putea realiza o cutie de bijuterii.

Atelierele pentru femei vor fi realizate cu sprijinul trainerilor specializati de la Centrul Educational Fluentis si Club ILI.

Mai multe detalii: www.hornbach.ro.

Ateliere_HB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

5 soluții pentru încălzire și apă caldă, când se întrerupe gazul, curentul sau se strică centrala

Uneori gazul și / sau energia electrică se întrerup fără avertisment sau centrala se defectează, …