Ce așteaptă tinerele familii de la un nou apartament?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Întemeierea unei familii conduce de cele mai multe ori la achiziția unei noi locuințe, cu atât mai mult cu cât cei doi își doresc copii. Schimbările care vin odată cu noua etapă din viață îi determină pe aceștia să aibă puncte clare de vedere cu privire la noul lor apartament. Ce urmăresc ei atunci când își caută noua locuință?

Cât mai mult spațiu

Un criteriu important este acela al spațiului, iar dacă bugetul nu a permis achiziția unei case, care să includă curte și garaj, atunci apartamentul va trebui să compenseze cu o compartimentare bună, zonă verde și loc de parcare.

Noile ansambluri rezidențiale din marile orașe oferă incăperi spațioase și balcoane mari, asemenea unor terase, compartimentari flexibile și uneori finisaje la alegere. Apartamentele mari cu 2 camere sau 3 camere din astfel de ansambluri rezidențiale pun la dispoziție facilități pe placul tinerelor familii.

Compartimentare bună

Pentru că vor să ofere copilului propria cameră, dar și din dorința de a avea intimitate, tinerele familii pun accent pe o bună compartimentare a apartamentului. Acesta trebuie așadar să fie nu doar spațios, ci și decomandat și bine compartimentat.

Un real avantaj îl constituie apartamentele cu 2 băi.

Parc în apropiere

Desigur, plimbările cu cel mic este de dorit să aibă loc într-un parc. Tinerele familii pun accent foarte mult ca în apropierea noii locuințe să fie o zonă verde, așadar un parc. Pentru că nu este un lucru ușor să gasești un apartament care sa îndeplinească acest criteriu, cartierele rezidențiale au amenajat în propria incintă zone verzi și spații de joacă pentru copii.

Siguranță

Este vorba despre siguranța copiilor. Cum ar fi să îți fie teamă să îl lași să se joace în fața blocului? Zona așadar contează. Tot siguranță înseamnă și să știe că are școala aproape, așadar că drumul pe care școlarul lor îl va face este unul de scurtă durată.

Blocurile din ansamblurile rezidențiale au sisteme de supraveghere video pentru o siguranță deplină.

Şcoală, gradiniță în apropiere

Da, așa cum s-a punctat și mai sus, pentru tinerele familii gradinița și scoala aflate în proximitate contează. Astfel, un lucru pe care îl fac aproape involuntar este să se intereseze unde se află cea mai apropiată gradiniță, școală. Astfel, părintii care au un bebeluș sau care urmează să îl aibă, se gândesc în viitor, la schimbările care se vor produce și la necesitățile ulterioare, un lucru de altfel firesc când vine vorba de achiziția unui apartament.

Sursă imagini și informații: https://nuscocitta.ro/.

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!