Aspiratorul Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic: puterea ciclonilor şi silenţiozitate de neegalat - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Aspiratorul Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic: puterea ciclonilor şi silenţiozitate de neegalat - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Aspiratorul Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic: puterea ciclonilor şi silenţiozitate de neegalat

Aspiratorul Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic combină eficient performanţa extremă a ciclonilor cu puterea constantă de aspirare şi un nivel de silenţiozitate de neegalat!

Rowenta Silence Force™Multi-Cyclonic te ajută să faci o curăţenie impecabilă, fără că vecinii să ştie măcar dacă ai pornit sau nu aspiratorul. Cu doar 68 db(A), Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic are un nivel de zgomot redus, astfel încât nu numai că nu vei deranja pe cei din jur când faci curăţenie, dar vei putea chiar auzi dacă este cineva la uşă sau are nevoie de tine în casă.

Performant, silenţios şi fără sac

Modul de curăţare cu ajurorul ciclonilor înseamnă că nu vei avea niciodată de curăţat vreun sac de aspirator. Rowenta Silence Force™Multi-Cyclonic va curăţa pardoselile tale printr-un proces de separare a prafului în două etape:

  1. aerul este aspirat și centrifugat în ciclonul central, de unde cele mai mari particule de praf sunt transferate în recipientul de colectare a prafului.
  2. apoi, aerul trece prin 4 cicloane laterale, care separă cele mai fine particule de praf şi le transferă în recipient.

Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat, iar cel rămas este trecut apoi prin trei niveluri de filtrare: un filtru de spumă, un microfiltru şi un filtru HEPA 13. Întrucât o cantitate minimă de praf ajunge în filtre, acestea nu se înfundă, iar puterea şi performanţa de aspirare rămân constante de-a lungul timpului.

În plus, Rowenta Silence Force™ Mulţi-Cyclonic are un consum de energie redus cu până la 50%, fără să afecteze în niciun fel performanţa de aspirare, sau puterea sa.

Mai mult, noua perie Rowenta Parquet Softcare+ are grijă de suprafețele delicate și performează excelent pe suprafețele dure.

Performanţă plus garanție extinsă

Cumpără până pe 31 decembrie orice aspirator cu sac, fără sac sau vertical de la Rowenta participant în promoție și beneficiezi de 3 ani garanție extinsă, pe lângă cea standard, dar asta doar daca înregistrezi produsul pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *