Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Aspiratorul Rowenta Silence Force& Multi-Cyclonic: puterea ciclonilor şi silenţiozitate de neegalat

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Aspiratorul Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic combină eficient performanţa extremă a ciclonilor cu puterea constantă de aspirare şi un nivel de silenţiozitate de neegalat!

Rowenta Silence Force™Multi-Cyclonic te ajută să faci o curăţenie impecabilă, fără că vecinii să ştie măcar dacă ai pornit sau nu aspiratorul. Cu doar 68 db(A), Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic are un nivel de zgomot redus, astfel încât nu numai că nu vei deranja pe cei din jur când faci curăţenie, dar vei putea chiar auzi dacă este cineva la uşă sau are nevoie de tine în casă.

Performant, silenţios şi fără sac

Modul de curăţare cu ajurorul ciclonilor înseamnă că nu vei avea niciodată de curăţat vreun sac de aspirator. Rowenta Silence Force™Multi-Cyclonic va curăţa pardoselile tale printr-un proces de separare a prafului în două etape:

  1. aerul este aspirat și centrifugat în ciclonul central, de unde cele mai mari particule de praf sunt transferate în recipientul de colectare a prafului.
  2. apoi, aerul trece prin 4 cicloane laterale, care separă cele mai fine particule de praf şi le transferă în recipient.

Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat, iar cel rămas este trecut apoi prin trei niveluri de filtrare: un filtru de spumă, un microfiltru şi un filtru HEPA 13. Întrucât o cantitate minimă de praf ajunge în filtre, acestea nu se înfundă, iar puterea şi performanţa de aspirare rămân constante de-a lungul timpului.

În plus, Rowenta Silence Force™ Mulţi-Cyclonic are un consum de energie redus cu până la 50%, fără să afecteze în niciun fel performanţa de aspirare, sau puterea sa.

Mai mult, noua perie Rowenta Parquet Softcare+ are grijă de suprafețele delicate și performează excelent pe suprafețele dure.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!